Pixel 7a-specificaties en foto's lekken voor release

0
72
Zing News

Een nieuwe reeks Pixel 7a-lekken geeft ons onze beste kijk tot nu toe op de nog niet uitgebrachte budgettelefoon van Google, terwijl we belangrijke details delen over enkele geüpgradede specificaties en functies.

Zoals verwacht bereidt Google zich voor om ergens dit jaar een opvolger van de Pixel 6a uit te brengen die sterk lijkt op de Pixel 7-serie. En terwijl we in november onze eerste blik wierpen op enkele Pixel 7a-weergaven, kwamen er in het weekend een hele reeks specificaties, foto's en praktische video's naar voren.

De vaak betrouwbare leaker Debayan Roy op Twitter plaatste nieuwe foto's en een behoorlijk indrukwekkende lijst met specificaties, met veel nieuwe functies voor een Pixel A-serie. Volgens Roy krijgt de Pixel 7a een 60-90Hz-scherm, de Tensor G2-chip, een 64MP-camera en draadloos opladen.

En hoewel we dol waren op de Pixel 6a van vorig jaar, zeiden we in onze recensie een van de zwakste schakel is dat 60Hz-scherm. Gelukkig zou de Pixel 7a de eerste A-serie kunnen zijn met een hogere (en dynamische) vernieuwingsfrequentie.

GERELATEERDGoogle Pixel 6a Review: serieus waar voor je geld

Over primeurs gesproken, als dit lek klopt, zou de Pixel 7a ook de eerste A-serie kunnen zijn met draadloos opladen, een functie die doorgaans is gereserveerd voor duurdere smartphones. Dat gezegd hebbende, het is naar verluidt slechts een trage 5W, maar dat is beter dan niets, of je kunt opladen via USB-C.

Andere specificaties zijn onder meer een 6,1-inch FHD-scherm, dubbele camera's aan de achterzijde en een in-display selfie-camera. De algehele stijl en het ontwerp lijken op de Pixel 7-serie, die typerend is voor de opvolger van de budgettelefoon van Google. Het is vermeldenswaard dat een Vietnamees lek eerder dit jaar zei dat het dubbele 12MP-camera's had, geen 64MP-camera, maar bevestigde ook een upgrade naar 8GB RAM met de gebruikelijke 128GB opslag.

Helaas heeft Google de telefoon niet bevestigd of aangekondigd, maar we verwachten meer details in april of mei tijdens het jaarlijkse Google I/O-ontwikkelaarsevenement. Op basis van eerdere releases kun je verwachten dat de Pixel 7a ergens in juni of juli wordt uitgebracht.

The 6 Best Android Smartphones of 2022 Best Overall Samsung Galaxy S22+ Buy at Amazon Beste middenklasse Google Pixel 6 Shop nu Beste budget OnePlus Nord N10 5G Shop nu Beste Premium Samsung Galaxy S22 Ultra Koop bij Amazon Beste kleine Google Pixel 4a Shop nu Beste opvouwbare Samsung Galaxy Z Flip3 Shop nu

via TechRadar