Home Norsk Ingen anti-nasjonal aktivitet vil bli tolerert: Amit Shah

Ingen anti-nasjonal aktivitet vil bli tolerert: Amit Shah

0

Det vil være nulltoleranse mot terrorisme og anti-nasjonale aktiviteter i landet, sa Unionens innenriksminister Amit Shah på søndag.

Snakker på den 54. Raising Day-paraden til Central Industrial Security Force (CISF) ) ved National Industrial Security Academy (NISA) i Hyderabad, hyllet han styrken for å beskytte og holde flyplassene og havnene trygge de siste 53 årene.

Anbefalt for deg

  • 1IMD værmelding: Nedbør sannsynligvis over Maharashtra, Telangana, Chhattisgarh, Jharkhand, & MP den 16. mars
  • 2Naxal-volden gikk ned med 77 prosent, sier regjeringen til Lok Sabha
  • 3‘Godt orkestrert’ personlig angrep basert på ‘løgner’: Sam Pitroda om kritikk av Rahul’s uttalelser i Storbritannia

“CISF styrker også landets økonomi ved å beskytte våre eiendeler og er alltid den første til å reagere, slik den gjorde under Covid-pandemien,” sa han og la til: “CISF har bidratt til økonomisk vekst i denne nasjonen fordi bare når de avgjørende næringene, Vitale installasjoner, flyplasser, havner og andre vitale verdier av nasjonal betydning er beskyttet gjør en nasjon fremgang. CISF startet med 3000 personell som nå har vokst til over 1,70 lakh personell.”

Han sa at byrået for øyeblikket sørger for sikkerhet ved 66 store og sensitive flyplasser; 14 havner; Delhi Metro; Statue av enhet; og atom- og romfartsinstitusjoner.

CISF spiller en viktig rolle i statsminister Narendra Modis visjon om å gjøre India til en økonomi på fem billioner dollar fordi den beskytter de mest avgjørende eiendelene som havner og flyplasser, sa Shah.

p>

«Enhver form for separatisme, terroraktiviteter og anti-nasjonale aktiviteter vil ikke bli tolerert i noen del av dette landet. Alle som hengir seg til det ville bli behandlet på en fast måte. Dette har blitt gjort klart av statsminister Narendra Modis nulltoleransepolitikk overfor terrorisme, og denne politikken vil fortsette, sa han.
Under Raising Day-arrangementet ga Shah ut CISFs magasin Sentinel-2023 og en coffee table-bok om CISF. Shah nevnte også at Raising Day of the CISF falt sammen med Salt Satyagraha startet av Mahatma Gandhi i 1930. Han sa at Salt Satyagraha demonstrerte hvordan det britiske imperiet kunne bli beseiret gjennom ikke-vold.

Shah sa i de kommende dagene vil CISF være utstyrt med toppmoderne utstyr og teknologi som robotikk og kunstig intelligens for å møte fremtidige sikkerhetsutfordringer. Han berømmet CISF for å ta vare på miljøet uansett hvor de er tilstede ved å plante mer enn 3 crore planter.

Les også

FATF flagger Gandhi-familiekorrupsjon: I&B-minister Anurag Thakur< figure class="non_premium_icon">

USA utsteder én million visum til indianere i år

Bhopal-gasstragedie: Høyesterett avviser be om mer kompensasjon fra…

< /figur>'Seminell viktighet': Høyesterett henviser likekjønnede ekteskapsbegjæringer til 5-j…Annonse

Shah sa på grunn av tilstedeværelsen av sikkerhetsstyrker, at det har vært en reduksjon i volden i områder som er rammet av venstreekstremisme , Kashmir-dalen og nordøst helt siden BJP kom til makten i 2014. «Folk gir nå opp volden og bli med i mainstream,» sa han.

© The Indian Express (P) Ltd