EPS geboekt voor het mishandelen van een man op de luchthaven

0
73

De politie heeft zondag de voormalige premier van Tamil Nadu, Edappadi K Palaniswami, en vijf anderen aangehouden voor het naar verluidt mishandelen van een man op het vliegveld van Madurai.

De politie identificeerde de man als Rajeshwaran, 42, een aanhanger van VK Sasikala, die werd door Palaniswami uit de partij gezet maanden na de dood van voormalig CM en AIADMK-chef Jayalalithaa in 2016. Sasikala's neef en EPS' rivaal, T T V Dhinakaran, lanceerde later de AMMK.

Aanbevolen voor jou

  • 1Hooggerechtshof zegt dat proces in Lakhimpur Kheri-geweldzaak niet ‘slow paced’
  • 2RJD-leider ontvoerd uit Bihar’s Saran, SIT om zaak te onderzoeken
  • 3Het publiek moet beslissen of degenen die het land in de gevangenis hebben veranderd over democratie moeten praten: RSS over de Britse opmerkingen van Rahul Gandhi

De politie zei dat het incident zaterdag plaatsvond toen EPS op weg was naar een partijbijeenkomst in Sivaganga-district. Ze zeiden dat nadat de vlucht was geland, Rajeshwaran, een AMMK-medewerker, in dezelfde shuttlebus zat die EPS naar het asfalt nam.

“Rajeshwaran begon tegen EPS te schreeuwen terwijl hij tegelijkertijd een Facebook Live opnam en hem een verrader van Sasikala. Al snel werd zijn mobiele telefoon gegrepen door de beveiliging van EPS', zei een politiefunctionaris.

Lees ook

FATF-vlaggen Gandhi familiecorruptie: I&B-minister Anurag Thakur

VS verstrekken dit jaar een miljoen visa aan Indiërs

< /figure>Gastramp in Bhopal: Hooggerechtshof verwerpt pleidooi voor meer schadevergoeding v…

'Roodzakelijk belang': Hooggerechtshof verwijst pleidooien voor homohuwelijk naar 5-j…

De functionaris zei dat Rajeshwaran opnieuw buiten de terminal werd mishandeld door AIADMK-aanhangers. Hij zei dat Rajeshwaran werd vastgehouden en dat hij later een klacht indiende bij het politiebureau van Avaniyapuram.

© The Indian Express (P) Ltd