Delhi Confidential: Post Rahul Gandhi's 'microfoons uitgeschakeld in het Parlement' opmerking, een subtiele boodschap van Om Birla

0
44

RAJYA SABHA-voorzitter Jagdeep Dhankhar slaat misschien terug naar congreslid Rahul Gandhi omdat hij beweert dat microfoons van oppositieleden in het parlement zijn uitgeschakeld, maar Lok Sabha-voorzitter Om Birla lijkt te geloven in het uitzenden van subtiele boodschappen.

Tijdens het algemene debat tijdens de 146e vergadering van de Interparlementaire Unie in Manama, Bahrein, beweerde Birla dat alle parlementsleden “de vrijheid genieten om hun mening en gedachten te uiten in Lok Sabha”. Birla sprak over het onderwerp “Vreedzaam samenleven en inclusieve samenlevingen bevorderen: strijd tegen intolerantie”. Zijn opmerking zou een boodschap kunnen zijn aan de oppositiebanken terwijl het Huis maandag weer bijeenkomt voor de begrotingssessie, aldus bronnen van de regerende partij.

Google Effect

Aanbevolen voor jou

  • 1Delhi Vertrouwelijk: Ayush Minister Sarbananda heeft grootse plannen voor het aftellen naar Yogadag
  • 2Delhi Vertrouwelijk: Op Internationaal gezondheidssymposium, V-P legt de betekenis uit van de naam van de minister van Volksgezondheid
  • 3Delhi Vertrouwelijk: met de begrotingssessie voor de deur, verkort Om Birla het bezoek aan Bahrein

RSS GEZAMENLIJK algemeen secretaris Manmohan Vaidya zei zondag dat jongeren tegenwoordig niets geloven van wat de ouderen zeggen, ze googelen het gewoon. Dit heeft de RSS geholpen om jongeren bij de organisatie te krijgen, zei hij tijdens een persconferentie voorafgaand aan de Akhil Bharatiya Pratinidhi Sabha-bijeenkomst van de RSS in Haryana. Vaidya zei dat wanneer verkeerde informatie wordt verspreid door gevestigde belangen over de Sangh, de jongeren de Google-zoekmachine raadplegen en de RSS-website bezoeken. En dan sluiten velen van hen zich aan bij de organisatie. Tussen 2017 en 2022 stuurden maar liefst 7,25 lakh-jongeren aanvragen om lid te worden van de RSS, zei hij. Ongeveer 70% van hen zei dat ze lid wilden worden van de organisatie voor sociale dienstverlening, zei hij.

Museumbezoek

Lees ook

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/05/aaa.jpg?resize=450,250" />

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi Vertrouwelijk: Ayush Minister Sarbananda heeft grote plannen voor aftellen…

Delhi Confidential: Senior BJP-leider Shahnawaz Hussain heeft een klacht…

Delhi Vertrouwelijk: Minister Naqvi houdt toezicht op werk voor Rampur's Amrit Sar…

HOOFDGERECHTIGDEN en voorzitters van de Hooggerechtshoven van de Shanghai Cooperation Organization (SCO)-lidstaten kregen tijdens hun recente bezoek aan India een rondleiding door de Pradhanmantri Sangrahalaya in Teen Murti. De delegatie, met vertegenwoordigers uit China, Kazachstan, Kirgizië, Rusland, Tadzjikistan en Wit-Rusland, zag de displays op de PM's’ Museum, inclusief de experimentele zone, Anubhuti, die augmented reality gebruikt om bezoekers een wandeling te laten maken met de Indiase premiers.

© The Indian Express (P) Ltd