Delhi Confidensial: Post Rahul Gandhis “mikrofoner slått av i parlamentet”, en subtil melding fra Om Birla

0
70

RAJYA SABHA-leder Jagdeep Dhankhar slår kanskje tilbake mot kongressens parlamentsmedlem Rahul Gandhi for å hevde at mikrofonene til opposisjonsmedlemmer er slått av i parlamentet, men Lok Sabha-speaker Om Birla ser ut til å tro på å sende ut subtile meldinger.

Da Birla talte på den generelle debatten under den 146. forsamlingen til Inter-Parlamentary Union i Manama, Bahrain, hevdet at alle parlamentsmedlemmer «nyter friheten til å uttrykke sine synspunkter og tanker i Lok Sabha». Birla snakket om temaet “Fremme fredelig sameksistens og inkluderende samfunn: Kamp mot intoleranse”. Bemerkningen hans kan være en melding til opposisjonsbenkene når huset samles til budsjettmøtet på mandag, sa kilder i regjeringspartiet.

Google Effect

Anbefalt for deg

  • 1Delhi Confidential: Yoga Day Countdown
  • 2Delhi Confidential: På International Health symposium forklarer V-P betydningen av Health Minister’ sitt navn

RSS FELLES generalsekretær Manmohan Vaidya sa søndag at ungdommer i disse dager ikke tror på noe de eldste sier, de bare Googler det. Dette har hjulpet RSS med å få ungdom til å bli med i organisasjonen, sa han på en pressekonferanse i forkant av RSS’s Akhil Bharatiya Pratinidhi Sabha-møte i Haryana. Vaidya sa at når feilinformasjon spres av egeninteresser om Sangh, sjekker ungdommene på Googles søkemotor og besøker RSS-nettstedet. Og så blir mange av dem med i organisasjonen. Mellom 2017 og 2022 sendte så mange som 7,25 lakh ungdommer søknader om å bli med i RSS, sa han. Omtrent 70 % av dem sa at de ønsket å bli med i organisasjonen for sosial tjeneste, sa han.

Museumsbesøk

Les også

img src=”https://images.indianexpress.com/2022/05/aaa.jpg?resize=450,250″ />

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Konfidensielt: Senior BJP-leder Shahnawaz Hussain har en klage på…

Delhi Confidensial: Yoga Day Countdown

Delhi Confidensial: Minister Naqvi fører tilsyn med arbeidet for Rampurs Amrit Sar…

HJELPDOMMERE og formenn for høyesterett i Shanghai Cooperation Organization (SCO) medlem land fikk en omvisning i Pradhanmantri Sangrahalaya ved Teen Murti under sitt nylige besøk i India. Delegasjonen, med representanter fra Kina, Kasakhstan, Kirgisistan, Russland, Tadsjikistan og Hviterussland, så utstillingene på statsministeren’ Museum, inkludert den eksperimentelle sonen, Anubhuti, som bruker utvidet virkelighet for å la besøkende gå tur med de indiske statsministrene.

© The Indian Express (P) Ltd