ED zegt dat Rs 1 crore aan onverantwoord geld in beslag is genomen, Rs 600 crore aan opbrengsten van misdaden ontdekt bij invallen tegen de familie van Lalu Prasad

0
90

De Directie Handhaving heeft zaterdag gezegd in beslag te hebben genomen op “onverantwoord geld” van Rs 1 crore en ontdekte opbrengsten van misdrijven ter waarde van Rs 600 crore nadat het de familie van RJD-chef Lalu Prasad binnenviel in verband met het land van de spoorwegen voor baanzwendel. gekoppelde witwaszaak.

Lees ook

Punjab-minister stapt in het huwelijksbootje met IPS-officier die verzette zich tegen AAP MLA

Regering verzet zich tegen pleidooien in SC over huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht: laat het huis beslissen 450.250″ />Adani betaalt lening van $ 2,15 miljard terug en verpandt aandelen, betaalt nog eens $ 500 miljoen vooruit…

Congres benoemt geschorste parlementslid als RS-zweep van partij

Het zei dat het onderzoek aan de gang is om meer investeringen aan het licht te brengen namens de familie van Prasad en hun medewerkers in verschillende sectoren, waaronder onroerend goed, op verschillende plaatsen.

De ED had vrijdag invallen gedaan op meerdere locaties die verband hielden met de familieleden van Prasad, waaronder die van zijn zoon en plaatsvervangend Bihar Minister-president Tejashwi Yadav in Delhi.