CSIR UGC-NET December 2022, juni 2023 aanvraagformulier vrijgegeven

0
46

CSIR UGC NET 2023: National Testing Agency (NTA) heeft zaterdag de aanvraagformulieren vrijgegeven voor gezamenlijk CSIR-UGC NET-onderzoek december 2022 en juni 2023. Kandidaten kunnen het aanvraagformulier online invullen op de officiële website – csirnet.nta.nic.in

Het aanvraagproces blijft open tot 10 april, 17.00 uur. De laatste datum om het aanvraagformulier met late vergoeding in te vullen is 10 april, 23:50 uur. De correctieperiode is beschikbaar tussen 12 en 18 april. Het examen wordt afgenomen op 6, 7 en 8 juni. 

CSIR UGC-NET 2023: stappen om te downloaden

Stap 1: bezoek de officiële website – csirnet.nta.nic.in

Stap 2: Klik op het aanvraagformulier

Stap 3: Voer de vereiste inloggegevens in 

Stap 4: Betaling betalen

Stap 5: Maak een afdruk van het aanvraagformulier

Aanbevolen voor u

  • 1Leven in een IIT: ‘Studeren aan IIT Kharagpur heeft zin om deel uit te maken van geschiedenis en erfgoed, zegt een BTech-student
  • 2Assam CEE 2023: Applications-venster opent vanaf 14 maart; examen op 28 mei
  • 3MAH LLB 5 jaar: deadline voor aanmelding verlengd tot 14 maart

Lees |PSU-werving via GATE Score: sollicitaties uitgenodigd door ONGC, NTPC, DRDO en meer

Het CSIR-examen bestaat uit drie delen, die allemaal bestaan ​​uit meerkeuzevragen van het objectieve type. Er zal geen pauze zijn tussen de kranten. In de paper zullen er drie secties zijn – A heeft 20 vragen over algemene geschiktheid waarvan studenten 15 vragen van elk twee punten moeten beantwoorden.

Lees ook

NEET UG 2023: MBBS uit Oekraïne – controleer geschiktheid, vergoedingen, lijst met medicijnen…

CUET Toppers' Tips: hoe Jigeesha Bhargavi toegang kreeg tot Hindu College

UPSC CSE 2023: lijst met afgewezen aanvragen vrijgegeven

JEE Advanced 2023: Ken de categorie-gewijs 5 jaar' cut-offs voor toelating…

In sectie B wordt vakgerelateerde conventionele MCQ gevraagd. Dit gedeelte zal 70 mark bedragen. Het maximale aantal te proberen vragen ligt tussen de 20 en 35. Sectie C bevat vragen met een hogere waarde die de kennis van de kandidaat van wetenschappelijke concepten en/of toepassing van de wetenschappelijke concepten kunnen testen.

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd