DNB PDCET 2023: Registratie begint, controleer examendatum, geschiktheidscriteria en meer

0
80

DNB PDCET 2023: De Nationale Examencommissie Medische Wetenschappen heeft vandaag aangekondigd dat zij op 23 april de DNP PDCET 2023 zal houden. Het aanvraagformulier hiervoor kan vanaf vandaag worden ingediend, d.w.z. 10 t/m 30 maart tot 23:55 uur. Kandidaten kunnen zich registreren op de officiële website: natboard.edu.in en nbe.edu.in.

Lees ook |MHT-CET, EAPCET, CUET: UG toelatingsexamen kalender 2023 — registratie, examendatum, zaalticket

Het DNB PDCET 2023-bewerkingsvenster wordt geopend van 3 tot 5 april en het laatste en selectieve bewerkingsvenster om foto's en handtekeningen te corrigeren wordt geopend van 10 tot 12 april. De toegangskaart wordt uitgegeven op 18 april en de resultaten worden bekendgemaakt op 22 mei.

Aanbevolen voor jou

  • 1CUET Toppers’ Tips: hoe Jeegesha Bhargavi werd toegelaten tot het Hindu College
  • 2KC Mahindra Education Trust kondigt beurzen aan voor postdoctorale studies in het buitenland
  • 3CBSE Klasse 12e wiskunde-examenanalyse: 'Papier beoordeeld als eenvoudig, alle vragen uit syllabus'

DNB PDCET 2023 : Hoe toe te passen

Stap 1: Bezoek de officiële website—natboard.edu.in en nbe.edu.in

Stap 2: Klik op het examentabblad en klik verder op DNB PDCET 2023

Stap 3: Klik op de aanmeldingslink

Stap 4: Klik op nieuwe registratie en vul uw basisgegevens in zoals naam, geboortedatum en meer

Stap 5: Eenmaal geregistreerd, logt u in met uw referenties zoals applicatie-ID en wachtwoord

Stap 6: Vul het aanvraagformulier in en upload de benodigde documenten

Stap 7: Opslaan, indienen en betalen

Stap 8: Download het aanvraagformulier voor toekomstig gebruik

Advertentie Lees ook |NEET-UG 2023: MBBS-toelatingsproces in de beste medische hogescholen van Gujarat, afsluitingen van het afgelopen jaar

Om te kunnen solliciteren, moeten kandidaten geslaagd zijn voor de eindexamen “leidend tot toekenning van een postdoctoraal diploma van Indiase universiteiten.” De uitslag van dat eindexamen had op of voor 28 februari 2023 bekend moeten zijn. Kandidaten moeten hiervoor een bewijs overleggen. In het geval dat de kandidaat er niet in slaagt om zijn kandidatuur te doen, wordt zijn kandidatuur geannuleerd.

Volgens de officiële informatiebrochure: “Kandidaten die al een MD/MS/DNB-cursus volgen, komen niet in aanmerking om te verschijnen voor DNB-PDCET totdat ze de duur van de voorgeschreven cursus hebben voltooid of zijn ontslagen uit de cursus. Dit is ongeacht hun ontslag of stopzetting van de cursus om welke reden dan ook.”

Lees ook

NEET UG 2023: MBBS uit Oekraïne – controleer of u in aanmerking komt, vergoedingen, lijst met medicijnen…

UPSC CSE 2023: lijst met afgewezen aanvragen vrijgegeven

CUET UG 2023: Deadline aanmelding verlengd tot 30 maart

JEE Advanced 2023: qua categorie 5 jaar' cut-offs voor toelating tot CSE …

Kandidaten moeten hun “gedrukte kopie van de barcode/QR-gecodeerde toegangskaart met hun recente kleurenfoto erop geplakt” meenemen. De fotokopie van de permanente SMC/MCI/NMC-registratie, te bewaren door het testcentrum.” Meer informatie is beschikbaar in de brochure op de officiële website: natboard.edu.in.

© IE Online Media Services Pvt Ltd