Dit Moto Razr 2023-lek ziet er mooi uit in het roze

0
34
Evleaks

Als je een fan was van de originele Moto Razr-lijn uit de vroege jaren 2000, zou je dol zijn op het laatste lek voor de geheel nieuwe Moto Razr uit 2023. Hoewel de meeste afbeeldingen gelekte renders zijn, krijgen we een van de eerste live foto's van Motorola's nieuwe opvouwbare tablet met een vertrouwde magentaroze verfbeurt.

Motorola's moederbedrijf Lenovo liet vorig jaar weten dat de volgende Moto RAZR een flinke upgrade zou krijgen. Die veranderingen kunnen een nieuw ontwerp omvatten met dat volledige scherm, een verbeterd scharnier en de gebruikelijke prestatiehobbels.

De 2023 Razr bedekt de hele voorste helft van de telefoon in een scherm, volgens verschillende lekken, inclusief de cameralenzen en zo. Dit is groter dan eerdere generaties en zal waarschijnlijk groter zijn dan het aankomende Flip 5-scherm.

91Mobiles

Interessant genoeg lijkt het erop dat Motorola terugkeert naar de goede oude tijd en signalen zou kunnen overnemen van de beroemde RAZR V3 uit de jaren 2000 met zijn volgende model. Dat komt omdat we nu telefoonafbeeldingen krijgen in een felroze (of magenta) kleurstelling. Het ziet er zeker mooi uit in het roze.

GERELATEERDMoto Razr 3-lek plaagt een meer “moderne” opvouwbare

De hele bovenste helft die een scherm is, geeft het bijna een tweekleurige sfeer, hoewel ze waarschijnlijk wallpapers en altijd-aan-achtergronden hebben die passen bij de roze tinten. Je zult ook merken dat de knoppen voor volume omhoog/omlaag en de aan/uit-knoppen roze zijn, waardoor deze hele telefoon in nostalgie wordt bedekt.

Als Motorola de 2023 Razr in het roze lanceert, zoek dan naar een paar andere kleuren die tegelijkertijd debuteren . We weten nog steeds niet veel over de telefoon, maar verwachten een Snapdragon 8 Gen 2-processor, veel RAM en opslagruimte, verbeterde camera's en een releasedatum ergens deze zomer.

via Android Authority< /p>