18 bästa skräckspel att spela i Roblox

0
60

Om du älskar skräckspel är Roblox inte bara en plattform för barn; den är också full av spännande, skrämmande och spännande spel med skräcktema som säkerligen kommer att få ditt adrenalinet att pumpa. Med sina unika anpassningsbara världar och interaktiva karaktärer har Roblox verkligen tagit onlinespel till en helt ny nivå, och med hundratals alternativ kan det vara svårt att begränsa de bästa skräckspelen.

1. Ensam i ett mörkt hus

Om du gillar läskiga upplevelser behöver du inte leta längre. Alone in a Dark House är lika läskigt som det blir på Roblox. Som titeln tydligt säger handlar det här spelet om att du är ensam i ett mörkt, övergivet hus. Du spelar en utredare som behöver förstå historien bakom detta läskiga hus och familjen som bodde i det. Det här spelet spelas bäst ensam, så det är lämpligt att skaffa en privat server för det.

2. Piggy

Piggy är en Roblox-klassiker. Det här spelet hittar sin väg på olika skräckspelslistor, och det av en anledning. Du kan spela detta episodiska spel solo eller med dina vänner. Den mest spännande delen av spelet är att det var baserat på den älskade barnserien Peppa Pig. Denna förtjusande tecknade barnfigur blev precis ett monster från en mardröm.

Huvudtanken bakom spelet är att undkomma Piggys grepp. Piggy jagar dig alltid, och han är alltid precis bakom dig. Men du måste också förstå Piggys natur. Även om det är väldigt enkelt, har det här spelet en berättelse som du kommer att följa för att ta reda på varför Piggy vill döda dig i första hand.

3. Mimiken

Detta spel är för alla som tycker om mysteriet med japansk folklore. The Mimic är fylld med jumpscares och en extremt läskig atmosfär. Det här spelet är endast för sanna skräckgenreälskare. Om du är svag kan du kanske överväga att spela det med vänner.

Utforska de häftiga historierna medan du spelar olika kapitel. Du kommer att spela olika karaktärer i var och en av de fyra böckerna, och du kommer att få en mycket unik spelupplevelse varje gång.

4. Brytpunkt

Breaking Point är inte nödvändigtvis en skräcktitel, men den är mörk och skrämmande, och den kommer att hålla dig på kanten. Det är ett av de mest populära spelen på Roblox som kan spelas med vänner eller totalt främlingar. Om du spelade Among Us kommer du definitivt att älska Breaking Point.

Det här är ett spel av sociala avdrag och bedrägeri. Du och dina vänner kommer att spela ett mordmysterium. En av spelarna är en mördare och ni turas om att försöka ta reda på vem det är.

5. Survive the Killer

Det här spelet är ganska okomplicerat. Allt du behöver göra är att överleva mördaren, men det finns en twist i spelet. Antingen spelar du en överlevare och du måste springa och gömma dig för mördaren, eller så spelar du som mördaren och försöker få så många människor du kan.

Även om det är läskigt och läskigt är det här spelet faktiskt ganska roligt när du spelar det med vänner. Det finns ett soloalternativ, men Survive the Killer lyser som ett spel för flera spelare.

6. Apeirofobi

Apeirofobi är rädslan för oändligheten. Föreställ dig att behöva utforska ett oräkneligt antal rum och oändliga kontor i olika storlekar. Vissa är tomma (och säkra) medan andra innehåller monster som bara väntar på att någon ska komma till dem. Vissa av monstren är kyliga och kommer inte att skada dig, men andra är aggressiva och kommer att försöka döda dig.

Aperiphobia är ett skräckspel som skrämmer dig med en dyster atmosfär. Känslan av annalkande undergång är konstant, och den kommer att följa dig från rum till rum. Faktum är att den kanske följer dig även när du är klar med spelet.

7. Bryt in

Om du är en skräckgenreälskare har du förmodligen sett The Purge. Föreställ dig nu filmens berättelse i form av ett Roblox-spel och du fick Break In. Detta episka skräckspel kommer att hålla dig på kanten eftersom brott inte är lagligt för bara en dag, utan i fem hela dagar. AI:n kontrollerar de onda mördarna som bryter sig in i ditt hem, och ditt jobb är att gömma sig, undvika dem och överleva.

Beroende på hur du spelar, kommer detta spel att erbjuda dig ett av flera möjliga slut. Detta är ett mycket avancerat och överraskande tillägg till ett Roblox-spel.

8. Geisha

Har du någonsin hört talas om den japanska urbanlegenden Teke-Teke? Det är en berättelse om en skolflicka vars kropp halverades av ett tåg. Geisha är ett Roblox-spel baserat på denna legend, men med några vändningar.

Du kommer att spela en karaktär som är instängd ensam i sitt barndomshem. När du utforskar alla skrymslen och vrår i det extremt tysta huset, kommer du ständigt ha en känsla av att någon tittar på dig, tills du ser henne. Geisha följer dig alltid och du måste undvika henne till varje pris.

9. Finders Keepers

Om du gillar Alone in a Dark House, Finders Keepers borde vara nästa spel på din lista. Dessa två spel delar många skräckelement som setting och jumpscares. Finders Keepers spelas dock från förstapersonsperspektiv eftersom det gör hela spelupplevelsen mer uppslukande.

En demonisk varelse äger ett familjehem, och hela familjen saknas. Du spelar en paranormal utredare redo att skingra den onda närvaron och ta reda på vad som hände med husägarna. Ditt enda vapen är en ficklampa!

10. Björn (Alfa)

Bear (Alpha) är ett spel för 10 personer. Du kan spela det med vänner eller helt främlingar. Nio av 10 personer kommer att spela överlevande, och den tionde personen kommer att spela en stor plyschbjörn som skriker när han kommer nära spelare. Björnen är mördaren och han har en begränsad tid på sig att eliminera alla 9 överlevande.

Å andra sidan måste överlevande arbeta tillsammans och lösa pussel. Varje löst pussel minskar tiden som Bear har på sig att döda dem, vilket ökar chanserna för överlevnad. Det betyder att du måste arbeta tillsammans med andra medlemmar i teamet, och det är där det roliga börjar. Även om det är ett skräckspel, kanske du tycker att du tycker om lagarbetet.

11. Zombieattack

Zombies är alla tiders favorit monster av många skräckfilmer, serier och spel. Så det är ingen överraskning att Zombie Attack finns på den här skräcklistan. Även om det inte är lika läskigt eller läskigt som andra spel som nämns ovan, kommer detta spel säkert att hålla dig på kanten av din stol.

Du och dina vänner behöver överleva vågor och vågor av inkommande hjärnätande zombies. Allt eftersom spelet fortskrider kommer du att hitta nya kraftfulla vapen, men också nya sällsynta och mycket starkare zombies att döda.

12. Murder Mystery 2

I det här spelet måste du lösa ett mordmysterium. Antingen spelar du som en oskyldig som behöver använda sina detektivfärdigheter för att ta reda på vem som är mördaren, eller så spelar du mördaren och du måste döda alla innan de får reda på att du är mördaren.

Som oskyldig kan du inte få tag i mördaren. Du kan bara avslöja honom och ringa sheriffen. Det är sheriffen som har vapnet och kan döda mördaren. Spela det tillsammans med vänner och ha timmar av roligt att gömma sig och leta. Arbeta tillsammans för att lösa mysteriet, eller undvik att bli skjuten av sheriffen.

13. Dörrar

Dörrar kan vara riktigt skrämmande, speciellt när din uppgift är att öppna hundra dörrar, och det finns monster som eventuellt lurar bakom var och en. Du kommer aldrig att veta bakom vilken dörr din undergång väntar. Doors är ett förstapersonsspel som utspelar sig på ett hotell du behöver fly.

Du kan ta med dig upp till tre vänner. Du startar spelet i en hiss där du kan skaffa några användbara föremål. Monstren sträcker sig från skrämmande skrik till några ganska unika enheter som vill skada dig på olika sätt.

14. Labyrinten

Kom ut ur labyrinten med bara en inte så pålitlig ficklampa och en kamera. Många människor älskar labyrintspel. De är väldigt enkla. Allt du behöver göra är att hitta ut. Men tänk om labyrinten var fylld med läskiga monster som är ute efter att ta dig? Labyrinten kan spelas med upp till 12 personer. Ta dina vänner med dig för att hjälpa dig kämpa dig ut.

15. Sluta, Slender!

Slender Man är en berömd skräckkaraktär, och “Stop it, Slender” tar honom tillbaka för ett mer skräckfyllt spel. Spelet är ganska likt originalet och lika roligt! Du måste hitta 8 dolda sidor utspridda över hela den läskiga och mörka kartan innan Slender Man får tag på dig. Allt du är utrustad med är en defekt ficklampa som tenderar att släckas eller flimra vid värsta möjliga tidpunkt.

16. Dead Silence

Baserat på en film med samma namn , Död tystnad är fylld av fasa och rädsla. Kliv in i rollen som en utredare som behöver ta reda på vad som hände med Mary Shaw. Hon brukade vara en buktalare, och hennes ande spökar nu i staden.

Dead Silence är ett långsamt spel som får dig med en konstant känsla av spänning och en del kvalitetsskräck. Skräckkänslan förstärks av de läskiga ljuden och den hemska atmosfären. Du kommer att följas av rädslaframkallande viskningar, vattengurglande och läskiga omgivningsljud när du går vidare genom spelet. Dead Silence är inte alls ett tyst spel och vi rekommenderar starkt att du använder ett headset för den bästa upplevelsen.

17. The Mirror

Om du vill ha en enspelarupplevelse, kolla in The Mirror. Den har en mycket enkel utgångspunkt: utför olika uppgifter, men du får bara titta på din reflektion i spegeln. Detta spel är ett psykologiskt skräckspel baserat på ett verkligt fenomen. Ju längre vi stirrar på vår egen reflektion, desto konstigare blir det. Du kanske börjar se saker som inte riktigt finns där, och du börjar ifrågasätta verkligheten.

Det här spelet är inte din typiska skräckupplevelse. Istället är det beroende av att din hjärna lurar dig. Det är det som gör det till en fantastisk VR-upplevelse också.

18. 3008

Har någonsin undrat hur det skulle se ut om du bli inlåst i en stor IKEA varuhus efter öppettider? 3008 har svaret. I det här spelet förvandlas en sådan IKEA-anläggning till ett fängelse och du kan inte ta dig ut. Den svenska möbelaffären är inte en säker plats och du måste bygga din egen bas, hitta andra spelare och använda dem för att överleva. 3008 är ett klassiskt SCP-spel, och det var baserat på det ursprungliga SCP & # 8211; Inneslutningsbrott. En anledning att älska det ännu mer.

Med så många skräckspel att välja mellan på Roblox, har du massor av alternativ för den perfekta spöklika upplevelsen som passar dina behov. Oavsett om du letar efter ett spel som får ditt hår att resa sig eller ett med lättare inslag av skräck och mystik, är chansen stor att du hittar något som passar.