Fitbit is voor de derde keer dit jaar uitgevallen

0
70
Rohane Hamilton/Shutterstock.com

Fitbit-gebruikers zullen hun slaapgegevens vanmorgen niet zien, omdat de diensten van Fitbit opnieuw een storing lijken te hebben. Dit is de derde Fitbit-uitval van 2023, en te oordelen naar de reacties op sociale media, raken gebruikers steeds meer gefrustreerd door de vlekkerige service van het platform.

Update, 3 /2/23 13:38 uur Eastern:Fitbit vertelt ons dat “het probleem met de Fitbit-app voor sommige gebruikers is opgelost.” Het bedrijf zegt dat het probleem van vandaag te wijten was aan een “kleine bug” in plaats van een grote storing.

Zoals je je misschien herinnert, ondervond Fitbit op 6 februari een tweedaagse storing. Een kortere storing deed zich voor op 23 februari, slechts een paar dagen later. In beide gevallen gingen de diensten van Fitbit volledig offline, waardoor gebruikers hun gezondheids- en fitnessgegevens niet konden synchroniseren of bekijken.

GERELATEERDFitbit jaagt zijn eigen klanten weg

De storing van vandaag is vergelijkbaar met wat we in februari zagen. Gebruikers kunnen geen gegevens synchroniseren, en meer in het bijzonder crasht de Fitbit-app bij het openen. Dit lijkt vooral invloed te hebben op iPhone-gebruikers, hoewel sommige Android-gebruikers ook problemen met Fitbit melden. (Volgens Downdetector begonnen deze problemen rond 06.00 uur ET – net op tijd om wakkere Fitbit-gebruikers op te vangen.)

Fitbit schrijft dit probleem toe aan een “kleine bug” en zegt dat het nu is opgelost. Dit was duidelijk geen ernstige storing.

The 7 Best Smartwatches and Fitness Trackers of 2022 Best Overall Fitbit Versa 3 Buy at Amazon Nog een geweldige optie Garmin Venu 2 Koop bij Amazon Beste budget Wyze Band Koop bij Amazon Beste voor Android-telefoons Samsung Galaxy Watch 4 Koop bij Amazon Beste voor iPhone-gebruikers Apple Watch Series 7 Shop nu Beste voor hardlopers Garmin Forerunner 2 45 Muziek Koop bij Amazon Beste voor multisportatleten Garmin Forerunner 745 Koop bij Amazon