Denna virala ring låter dig rulla TikTok och vända Kindle-sidorna handsfree

0
36
@nuttygamer0502/TikTok

Oavsett om du älskar att scrolla din TikTok för din sida (eller din Instagram) eller är en ivrig Kindle-läsare, längtar du förmodligen efter ett handsfree-sätt att bläddra eller vända sidor. Tja, det finns en praktisk liten gadget som har blivit viral som kan hjälpa dig.

Den virala TikTok-ringfjärrkontrollen är den prisvärda tekniken du behöver om du är hängiven att titta på TikTok på ellipsträckan eller göra din bästa läsning medan du äter lunch.

Innehållsskaparen @nuttygamer0502 lade upp gadgeten i december och sedan dess har deras video fått hela 443 000 visningar på TikTok. I videon visar skaparen upp en liten, enkel ring som glider över ditt finger och låter dig bläddra mellan videor på TikTok eller Instagram och vända sidor på din Kindle-app utan att behöva röra din telefon.

@nuttygamer0502

Med den här fjärrkontrollen kan du spela TikTok med båda händerna i fickan. Oavsett hur kallt vädret är kommer jag inte vara rädd.#självutlösare #fjärrkontroll #lat #ring

♬ 原聲 – iscoolgeeker

Produkten är Adzerd TikTik-fjärrkontrollen, och den är tillgänglig för $24,99 på Amazon. Fjärrkontrollen ansluts till din telefon eller surfplatta via Bluetooth och är kompatibel med både iPhones och Android-enheter. När det väl är anslutet har verktyget faktiskt flera funktioner. Med enkel- och dubbeltryck på tre knappar kan du rulla upp och ner på TikTok och Instagram, svepa åt vänster och höger, pausa och spela upp videor och till och med gilla dem.

TikTok-fjärrkontroll

Enkel, handsfree-kontroll? Ja tack.

Amazon

24,99 USD
&nbsp ;

Men det är inte bara sociala medier. Du kommer också att kunna styra din Kindle-app med enheten, spela in video och ta foton på distans med telefonens kamera, pausa och spela musik och till och med svara på telefonsamtal. I grund och botten gör den flera appar och funktioner handsfree om du äter lunch eller på gymmet.

Oavsett om du älskar att titta på TikToks när du är på ellipsträckan eller läsa under dina lunchraster, är denna smarta fjärrkontrollen är ett måste.