Onderhoudsmodus inschakelen op Samsung Galaxy-telefoons met OneUI 5

0
33

Samsung's OneUI is een van de meest aangepaste Android-skins, beschikbaar voor een verscheidenheid aan smartphones, inclusief het budgetaanbod voor de onlangs gelanceerde S23-serie smartphones. Van alle functies is een van de meest interessante functies die beschikbaar zijn op OneUI 5 de onderhoudsmodus, waarmee gebruikers alle gegevens op de telefoon kunnen beschermen, vooral wanneer de telefoon aan iemand anders wordt overgedragen voor onderhoud of reparatie.

p>

Hier vindt u alles wat u moet weten over de nieuwe onderhoudsmodus op Samsung Galaxy-telefoons.

Hoe de onderhoudsmodus inschakelen op Samsung-smartphones?

Houd er rekening mee dat de onderhoudsmodus alleen beschikbaar is voor telefoons die draaien op Android 13-gebaseerd OneUI 5 OS. Ga op een Samsung-telefoon met OneUI 5 naar Instellingen > Batterij- en apparaatonderhoud > en klik op de onderhoudsmodus om deze te activeren. Op dezelfde manier kan de onderhoudsmodus ook worden geactiveerd via de Samsung Members-app door het ondersteuningsmenu te openen en op de onderhoudsmodus te klikken.

Wat is de onderhoudsmodus in Samsung Galaxy Phones?

De onderhoudsmodus komt in beeld wanneer u uw telefoon voor reparatie bij een servicecentrum wilt achterlaten. Wanneer de telefoon in de onderhoudsmodus staat, biedt het gemoedsrust aan gebruikers door de inhoud die op het apparaat is opgeslagen ontoegankelijk te maken. Bovendien geeft het ook toegang tot de telefoon, waardoor technici alle functies van de telefoon kunnen testen zonder toegang te krijgen tot de media die op het apparaat zijn opgeslagen.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijkenIn dit Bengaalse district is het beheer van vast plastic afval nu een volksm…Delhi Vertrouwelijk | GEIT & het geschenk: PM Narendra Modi krijgt een Lionel …India bekijkt opties om defensierechten aan Rusland te betalen: verkoop van aandelen, obligaties, …Interview met de belastingsecretaris | ‘Maatregelen om de belastinggrondslag te verbreden …Maandelijks abonnement om toegang te krijgen tot Budget

Bovendien kunnen technici in de onderhoudsmodus nieuwe apps installeren, die van het apparaat worden verwijderd zodra de onderhoudsmodus is uitgeschakeld . Bovendien kunnen gebruikers in de onderhoudsmodus een back-up maken van alle inhoud op de telefoon. Hierdoor kunnen gebruikers de telefoon ook volledig herstellen, zelfs als de telefoon tijdens het reparatieproces volledig wordt gereset.

Lees ook |Samsung verbetert de 'Ultra'-ervaring met de nieuwe Galaxy S23- en GalaxyBook3-serie

Apparaten die compatibel zijn met de onderhoudsmodus

Alle Samsung-smartphones die op OneUI 5 draaien, ondersteunen de onderhoudsmodus. Dit omvat de Galaxy S-serie smartphones, de Galaxy Z-serie opvouwbare smartphones, de Galaxy A-serie, de Galaxy M-serie en de Galaxy F-serie smartphones.

Is de onderhoudsmodus veilig?

Advertentie

Ja, de onderhoudsmodus maakt een tweede profiel aan op de telefoon en geeft technici geen toegang tot de opgeslagen gegevens op de smartphone. Bovendien kunnen gebruikers via deze optie ook een volledige back-up maken en herstellen voor extra veiligheid.

Kun je de onderhoudsmodus gebruiken zonder een vergrendelscherm?

< p>Nee, je telefoon moet een pincode of wachtwoord hebben om de onderhoudsmodus te gebruiken. Zo niet, zorg dan dat u geen wachtwoord heeft. De telefoon zal u aanraden een toegangscode in te stellen voordat u de onderhoudsmodus inschakelt.

© IE Online Media Services Pvt Ltd