Microsoft update Bing volgende week met snellere versie van ChatGPT: rapport

0
69

OpenAI's ChatGPT is bijna overal. Het bedrijf heeft onlangs een betaald abonnementsmodel aangekondigd, genaamd ChatGPT Plus, dat prioriteitstoegang, snellere responstijd en meer biedt. Volgens de laatste update zal Microsoft's eigen webzoekmachine Bing binnenkort worden aangedreven door de volgende versie van ChatGPT. Volgens een Twitter-gebruiker (@Nazmul60863192) is het bedrijf mogelijk al begonnen met het testen van ChatGPT op de Bing-zoekmachine met de slogan “your AI-powered search engine,” waarvan wordt gezegd dat het in staat is om complexe vragen te beantwoorden om creatieve inspiratie op te doen.

De service zal waarschijnlijk de nieuwe Bing-chat worden genoemd, mogelijk gemaakt door ChatGPT. Toen hem werd gevraagd me over zichzelf te vertellen, bevestigt het duidelijk dat de nieuwe chattool inderdaad wordt aangedreven door ChatGPT, dat onlangs de snelste service werd om 100 miljoen gebruikers te werven. Daarom zullen we binnenkort in de komende dagen de door ChatGPT aangedreven zoekmachine kunnen gebruiken, kort nadat deze is opgenomen in de Azure OpenAI-service.

Microsoft Bing ChatGPT-functies

Microsoft Bing ChatGPT zal waarschijnlijk gebruikmaken van de kracht van internet en de AI-mogelijkheden van ChatGPT. Microsoft bevestigt ook dat deze service, aangezien deze op AI is gebaseerd, antwoorden kan bieden die verrassend kunnen zijn en zelfs fouten kunnen bevatten. Volgens speculaties zou deze service gebaseerd kunnen zijn op de volgende versie van ChatGPT — ChatGPT 4 met ondersteuning voor 1 biljoen parameters, verbeterde responstijd en meer.

Lees ook |Google investeert bijna $400 miljoen in ChatGPT-concurrent Anthropic

Hoewel je een account op OpenAI moet maken om ChatGPT te gebruiken, kan Microsoft's Bing Chat gebruikers toegang geven tot ChatGPT voor iedereen, zonder dat ze hoeven in te loggen. Naast Bing wordt verwacht dat Microsoft de komende dagen ook ChatGPT zal opnemen in services zoals Office 365 en meer. Nu Google ook werkt aan verschillende door AI aangedreven services, zou een door AI aangedreven zoekmachine de volgende grote stap in de internetwereld kunnen zijn.

Alleen abonneesVerhalenAlles bekijken

UPSC-sleutel – 6 februari 2023: ken en begrijp gegarandeerde pensioenregeling…Interview met Amartya Sen: 'De Santiniketan van Satyajit Ray, Nandalal Bose ……UPSC Essentials | Belangrijkste termen van afgelopen week met MCQ'sUitleggenSpreken | Budget 2023-24: economische groei, fiscale gezondheid en unem… Maandelijks abonnement om toegang te krijgen tot Budget

Volgens de screenshots werkt Microsoft's Bing Chat ChatGPT net als de standaardversie van ChatGPT, waar het zal antwoorden de vragen die door de gebruikers worden gedeeld. Nogmaals, op dit moment hebben alleen geselecteerde gebruikers toegang tot deze nieuwe functie, en Microsoft zou de wateren kunnen testen voordat de door ChatGPT aangedreven zoekmachine officieel wordt uitgerold.

© IE Online Media Services Pvt Ltd