Karnataka BJP følger Gujarat, UP-plan: Dør-til-dør-oppsøking, omvisning i hele staten

0
71

I tråd med modellen som ble fulgt i Gujarat og Uttar Pradesh, satser Karnataka BJP-enheten også på en dør-til-dør-kampanje for det kommende forsamlingsvalget. Strategien vil bidra til å minne velgerne om fordelene med partiets sentrale og statlige ordninger og sikre at det vinner, sa BJP etter et kjernekomitémøte i Bengaluru fredag.

“Vi er ikke et parti som gjør det også. mye støy. Vi har overlatt jobben med å lage støy i forkant av meningsmålingene til kongressen. På bakkenivå forbereder vi standarbeiderne våre for å legge til rette for en BJP-seier. Målet er å vinne meningsmålingene på standnivå,” BJPs generalsekretær C T Ravi sa etter kjernekomitémøtet.

Les også |AAP som setter dagsorden for Karnataka-forsamlingens meningsmålinger, vil kjempe mot alle 224 seter: Atishi

Seniorledere som organisasjonssekretær B L Santhosh, sentral observatør Arun Singh, tidligere CM B S Yediyurappa, nåværende CM Basavaraj Bommai, statspartipresident Nalin Kumar Kateel deltok på møtet. Lørdag holdt partiet et spesielt ledermøte for meningsmålingene.

Ravi la til: «I hvert Vidhan Sabha-sete er nesten 70 til 80 prosent av folket begunstiget av den ene eller den andre av ordningen. statlige og sentrale myndigheter. Vi ønsker å konvertere dem til BJP-velgere. Vi har lagt en stor plan for dette. Planen brakte suksess i Gujarat og Uttar Pradesh og vil bli brukt i Karnataka.»

Subscriber Only StoriesSe alle

I dette Bengal-distriktet, solid , plastavfallshåndtering nå et folks m…

Delhi konfidensielt | GEIT & gaven: PM Narendra Modi får en Lionel …

India ser på alternativer for å betale forsvarskontingent til Russland: salg av eierandeler, obligasjoner, …

Intervju med inntektssekretær | ‘Tiltak for å utvide skattegrunnlaget …Månedlig plan for å få tilgang til budsjettet

Sammenlignet med kongressen og Janata Dal (sekulær), eller JD(S), blir BJP sett på som henger etter forberedelsene til meningsmålinger. Opposisjonspartiene la nylig ut på turer rundt i staten.

På kjernekomitémøtet utarbeidet BJP også planer om å reise staten i fire team ledet av hovedlederne – Yediyurappa, Bommai, Kateel og Singh – etter statens budsjettsesjon senere denne måneden.

A Hvert team vil dra til Kalyana Karnataka (regionen som var en del av den tidligere Hyderabad-staten) og Kittur Karnataka (tidligere kjent som Mumbai-Karnataka), mens to lag vil besøke den gamle Mysore-regionen.

Annonse

«Vi vil ha fire lag som reiser til de fleste distriktene. Et større rally – Mahasangama – vil bli holdt i Davangere ved avslutningen (av turene) i mars,” sa Ravi.

“Vi vil kjempe mot meningsmålingene på planken av utvikling og våre idealer. Kongressen kan lage mye støy og JD(S) kan vente på en hengt forsamling, men vi er sikre på å komme til makten med fullt mandat. De vil lage lyden, men vi vil være på bakken,” sa Ravi.

I en utdyping av strategien sa Ravi at partiet har jobbet med valgkretser i kategoriene C og D – der de anses som svake – det siste året.

Annonse

Ravi sa: «Vi har en liste over mottakerne av statlige ordninger. Vi må jobbe med dataene for å koble dem til partiet. Hvis vi minner dem om fordelene de har fått, er det nok for at vi skal lykkes. Denne strategien fungerte i Uttar Pradesh, Gujarat, Goa og Uttarakhand.»

En annen plan i forkant av meningsmålingene er å sende LED-varebiler til hver valgkrets for å kunngjøre BJP-regjeringens ordninger, samtidig som de fremhever utviklingsprogrammer som er gjennomført i hver valgkrets. «Vår intensjon er å vinne 50 prosent av stemmene i hvert sete etter modellen til Uttar Pradesh og Gujarat. Vi vil ha et klart flertall, og dette er vår intensjon,” sa Ravi.

BJP har allerede identifisert vinnbare kandidater. Den statlige valgkomiteen vil deretter sende en liste til senteret og et parlamentarisk styre vil ta den endelige avgjørelsen.

Partiet sa også at det ville kjempe mot valget under en kollektiv paraply og ikke projisere en CM-kandidat.

“Det er ingen forvirring om dette spørsmålet (lederskap for meningsmålingene). Basavaraj Bommai er CM; veiledningen vil komme fra Yediyurappa; partipresident er Nalin Kumar Kateel. For å støtte oss er det sentrale ledere og den store ledelsen til (statsminister) Narendra Modi. Vi har alle disse ingrediensene. I motsetning til kongressen er sentrale ledere fordelaktige for oss og ikke et ansvar,” sa Ravi.

Annonse

I februar vil Modi besøke Karnataka to eller tre ganger. Unionens innenriksminister Amit Shah og nasjonalpresident JP Nadda vil også besøke staten, sa Ravi.

På det spesielle styremøtet sa Kateel at BJP-regjeringen hadde gitt 1000 crore Rs i midler til utvikling av valgkretser.

Annonse

Yediyurappa sa at ledelsen til Modi og Shah ville hjelpe BJP med å vinne Karnataka.

“Hvem er lederne i Kongresspartiet? Er det Rahul Gandhi? Vi har statsminister Narendra Modi – en stor leder som er elsket av verden. Vi har Amit Shah. BJP vil vinne Karnataka-meningsmålingene og alle andre meningsmålinger,» sa han.

Annonse

Den tidligere CM la til at det ikke er noen hjem i Karnataka som ikke har blitt berørt av ordningene til Modi-regjeringen, “Det er flere ordninger under Sabka Saath, Sabka Vikas initiert av staten og sentrale myndigheter som når hjemmene til folket.” Yediyurappa sa at statsbudsjettet også ville inneholde ordninger “utover forventningene til folk”.