IIM Kozhikode en University of Western Australia lanceren gezamenlijk een wereldwijd MBA-programma

0
35

De Universiteit van West-Australië heeft samen met het Indian Institute of Management, Kozhikode, een tweejarig online wereldwijd MBA-programma gelanceerd. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich registreren op de officiële website — globalprograms.uwa.edu.au/mba/index.php

De laatste datum voor aanmelding voor het programma is 14 februari en de sessie begint op 20 maart. De kosten van dit programma Rs 5 ,62.000 (plus GST).

Lees ook |Studie in Australië: Lijst met beurzen van de Australische overheid voor Indiase studenten

De kandidaten die hun eerste jaar succesvol afronden, ontvangen een certificaat in Advanced Business Management van IIM Kozhikode, gevolgd door een MBA-graad van de University of Western Australia na afronding van het tweede jaar van het programma. Het curriculum zal 12 modules bevatten, waaronder meer dan 30 live online sessies door docenten en experts uit de industrie. Er zal een mix zijn van vooraf opgenomen colleges van faculteiten van beide instituten.

Dit programma is ideaal voor werkende professionals van midden tot senior niveau. Het eerste jaar van het programma omvat modules die worden geleverd door IIM Kozhikode, als onderdeel van het professionele certificaatprogramma in het Advanced Business Management Program. Het tweede jaar bevat modules over new-age-cursussen, waaronder bedrijfsstrategie, leidende verandering en transformatie en leiderschap in organisatie, gegeven door de University of Western Australia.

Alleen verhalen voor abonneesAlles bekijken

Delhi Confidential: zorg voor

UPSC-sleutel – 6 februari 2023 : Gegarandeerde pensioenregeling kennen en begrijpen…

Interview met Amartya Sen: 'De Santiniketan van Satyajit Ray, Nandalal Bose ……UPSC Essentials | Belangrijkste voorwaarden van de afgelopen week met MCQsMonthly-plan om toegang te krijgen tot Budget

Het programma biedt aanvragers de mogelijkheid om te netwerken met een alumnigemeenschap van meer dan 1.40.000 studenten uit meer dan 60 landen, waaronder India, China, India, Singapore, Maleisië en meer.

© IE Online Media Services Pvt Ltd