Hur man håller Kindle-biblioteksböcker efter förfallodatum

0
65
Justin Duino/How-To Geek

En av de bästa funktionerna hos Amazon Kindle eReaders är möjligheten att låna biblioteksböcker. Men precis som fysiska böcker från ett bibliotek kommer de med returdatum. Vi visar dig hur du håller dem efter förfallodatumet.

Det kan tyckas konstigt, men digitala e-böcker från biblioteket behandlas på samma sätt som fysiska böcker. Det betyder att det finns ett begränsat antal e-böcker att kolla in, och du får dem vanligtvis bara i 14 dagar. När de 14 dagarna är slut kan du kolla upp det igen, men det finns vanligtvis en väntelista med personer som du måste vänta efter.

Det finns ett mycket enkelt knep som gör att du kan läsa en biblioteksbok på din Kindle under obestämd tid. Allt du behöver göra är att sätta din Kindle i flygplansläge före förfallodatumet och aldrig stänga ur boken. Vänta, föreslår vi att du stjäl från biblioteket?

Det bästa med det här tricket är att det är ett brottslöst “brott.” Du hindrar inte nästa person på väntelistan från att få boken. E-boken har fortfarande tekniskt sett blivit “returnerad,” men din Kindle vet inte det.

För att aktivera flygplansläge på din Kindle, tryck på pilen högst upp på startskärmen. Om du är i en bok, tryck mot toppen av skärmen för att visa pilen.

Knacka sedan på flygplansikonen för att aktivera den.

Det är det! Öppna nu boken och lämna den inte förrän du är klar. Det inkluderar även om eReader stängs av på grund av lågt batteri. Teoretiskt sett bör du kunna läsa boken så länge du behöver. Din Kindle kan rymma många böcker, men ibland tar det ett tag, och det är okej.

The Best eReaders of 2022 Best eReader Overall Kindle Paperwhite Signature Edition Amazon

139,99 USD
189,99 USD Spara 26 %

Best Budget eReader Amazon Kindle (2022) Amazon

74,99 USD
99,99 $ Spara 25%

Bästa Kindle eReader Kindle Oasis Amazon

249,99 USD
 

Bästa icke-tändande e-läsaren Kobo Libra H2O Köp nu Bästa läsaren för barn Kindle Paperwhite Kids Amazon

109,99 USD
159,99 USD Spara 31 %

Bästa vattentäta eReader Kindle Oasis Amazon

249,99 USD
 

Bästa e-läsare med färgdisplay PocketBook InkPad Color Amazon

274,21 USD
329,00 USD Spara 17 %

Bästa läsplatta iPad Mini Amazon

469,00 USD
499,00 USD Spara 6 %

LÄS NÄSTA

  • › Så här skärminspelning på iPhone
  • › Hur man lägger till text i en cell med en formel i Excel
  • › Så här ändrar du din ålder på TikTok
  • › PSA: Du kan e-posta böcker och dokument till din Kindle
  • › Denna enorma böjda ultravida bildskärm från LG kostar 337 $ idag
  • › Du behöver en “Idéhink”