Horoskop 6. februar 2023: Sjekk astrologisk spådom for Skorpionen, Skytten, Kreft, Væren og andre tegn

0
74

Vågen, et veldig interessant og sjeldent planetarisk aspekt avslører muligheten for stor
generøsitet. Skytten, for noen av dere vil det være hyggelig å være hjemme, trygt i den hjemlige livmoren.

VÆREN (21. mars – 20. apr.)

Dette er ikke en forbløffende dag fra et planetarisk synspunkt, noe som betyr at du kan sette din egen kurs. Ett råd er å gi deg selv så mye tid du trenger til en og annen rolig dagdrøm. Og snart vil du selvfølgelig gå i gang og overraske alle.

TURUS (21. april – 21. mai)

Kun for abonnenter StoriesSe alle

Delhi Confidensial: Ser etter

UPSC-nøkkel- februar 6, 2023: Kjenn og forstå garantert pensjonsordning…

Amartya Sen-intervju: 'The Santiniketan of Satyajit Ray, Nandalal Bose ……

UPSC Essentials | Nøkkelvilkår fra forrige uke med MCQsMonthly-plan for å få tilgang til Budget

Den sosiale dimensjonen er viktig, noe som indikerer at selv i saker der du tidligere har klart deg ganske bra alene, bør du nå vurdere å be om hjelp. Til syvende og sist trenger du kanskje ikke mer enn moralsk støtte. Du kan kanskje oppnå alt annet selv.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Du kan gi førsteplassen til verdslige ambisjoner, men sørg for at de er blandet med en sunn porsjon idealisme. Det enkle faktum er at av en eller annen grunn blir egeninteressen ofte tjent best hvis du gjør det som er best for andre. Men altså, livet er rart sånn noen ganger!

KREFT (22. juni – 23. juli)

Hyggelige følelsesmessige påvirkninger bør hjelpe deg å slappe av. På vanlig engelsk betyr dette at du kan slappe av og telle velsignelsene dine! På et rent overfladisk nivå kan du ordne opp i juridiske saker og reiseplaner, og sørge for at de relevante instruksjonene er helt klare.

LEO (24. juli – 23. august)< /strong>

Du kan være litt ekstra oppmerksom på fellesøkonomien, spesielt hvis innenlandske plikter kommer ut av kontroll. Det er imidlertid få indikasjoner på verdslig stress i dag, og mange kraftige forslag på at du kan seile av gårde inn i en privat drømmeverden.

JOMFRU (24. august – 23. sept.)< /strong>

Du kan prioritere sosiale planer og feiringer, og lytte nøye til hva nære partnere sier, for selv om ordene deres tilsynelatende er tull, er det en dypere mening som kan gjøre mye godt for deg. Du kan også dra nytte av tilfeldige hendelser, så vær oppmerksom på skjebnens flo og fjære.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Annonse

Et veldig interessant og sjeldent planetarisk aspekt avslører muligheten for stor sjenerøsitet. Det er imidlertid uklart om du vil skille deg med pengene dine eller motta andres støtte. Det første alternativet vil virke mer sannsynlig.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Det finnes måter og midler der venner kan være til stor hjelp. Faktisk er det én person som kan være mer nyttig enn du noen gang trodde var mulig. Det kan være på tide å be andre fortelle deg sannheten, uansett hvor ubehagelig det er. Du vet hva du skal gjøre når du får meldingen.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

For noen av dere vil det være behagelig å være hjemme, trygt i den hjemlige livmoren. For andre vil det være penger som er viktig, og hvis du er på boligmarkedet eller på annen måte har med eiendom å gjøre, kan hendelser bevege seg i en svært tilfredsstillende retning.

STINBOKK (23. desember – 20. januar)

Annonse

Noen ganger er livet ditt bare ikke ditt eget! Partnere vil kreve din oppmerksomhet enda mer enn tidligere. Men hvis du klarer å gjøre et subtilt skifte i oppfatningene dine, bør du begynne å ta mindre hensyn til dine kjære’ ord og mer til handlingene deres.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Penger kan kjøpe drømmene dine, men bare for å en viss grad. Dette er grunnen til at det vil hjelpe hvis du fortsetter å være så praktisk som du har lært å være så langt i år. Du lever i denne verdenen av her-og-nå, ikke i en annen mystisk dimensjon.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Med månejusteringer solid på din side har du fordelen i dag, men bare så vidt. Måten å nå dine mål er å være spontan, kreativ og ung til sinns. Noe du gjorde da du var mye yngre, kan nå ha nøkkelen til fremtidig handling.