Hoe u Kindle-bibliotheekboeken na hun vervaldatum kunt houden

0
33
Justin Duino/How-To Geek

Een van de beste eigenschappen van Amazon Kindle eReaders is de mogelijkheid om bibliotheekboeken te lenen. Maar net als fysieke boeken uit een bibliotheek, hebben ze een inleverdatum. We laten u zien hoe u ze na de vervaldatum kunt houden.

Het lijkt misschien vreemd, maar digitale eBooks uit de bibliotheek worden op dezelfde manier behandeld als fysieke boeken. Dat betekent dat er een beperkt aantal eBooks is om uit te checken, en dat je ze meestal maar voor 14 dagen krijgt. Als die 14 dagen voorbij zijn, kun je het opnieuw proberen, maar er is meestal een wachtlijst van mensen waar je achter moet wachten.

Er is een heel eenvoudige truc waarmee je een bibliotheekboek voor onbepaalde tijd op je Kindle kunt lezen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw Kindle vóór de vervaldatum in vliegtuigmodus te zetten en nooit uit het boek te sluiten. Wacht, raden we je aan om uit de bibliotheek te stelen?

Het beste deel van deze truc is dat het een slachtofferloze “misdaad” Je verhindert niet dat de volgende persoon op de wachtlijst het boek krijgt. Het eBook is nog steeds technisch “geretourneerd” maar je Kindle weet dat niet.

Om de vliegtuigmodus op je Kindle in te schakelen, tik je op de pijl bovenaan het startscherm. Als u zich in een boek bevindt, tikt u naar de bovenkant van het scherm om de pijl weer te geven.

Tik vervolgens op het vliegtuigpictogram om het in te schakelen.

Dat is het! Open nu gewoon het boek en laat het niet liggen totdat je klaar bent. Dat geldt ook als de eReader wordt uitgeschakeld vanwege een bijna lege batterij. Theoretisch zou je het boek zo lang moeten kunnen lezen als nodig is. Je Kindle kan veel boeken bevatten, maar soms duurt een boek even, en dat is oké.

The Best eReaders of 2022 Best eReader Overall Kindle Paperwhite Signature Edition Amazon

$139.99
$189.99 Bespaar 26%

Beste budget-eReader Amazon Kindle (2022) Amazon

$ 74,99
$99,99 Bespaar 25%

Beste Kindle eReader Kindle Oasis Amazon

$ 249,99
 

Beste niet-Kindle eReader Kobo Libra H2O Shop nu Beste eReader voor kinderen Kindle Paperwhite Kids Amazon

$109.99
$159.99 Bespaar 31%

Beste waterdichte eReader Kindle Oasis Amazon

$249.99
 

p> Beste eReader met kleurenscherm PocketBook InkPad Color Amazon

$ 274,21
$329.00 Bespaar 17%

Best lezende tablet iPad Mini Amazon

$469.00
$499.00 Bespaar 6%

LEES VOLGENDE

  • › Screen Record op iPhone
  • › Tekst aan een cel toevoegen met een formule in Excel
  • › Hoe u uw leeftijd kunt wijzigen op TikTok
  • › PSA: je kunt boeken en documenten e-mailen naar je Kindle
  • › Deze enorme gebogen ultrabrede monitor van LG kost vandaag $ 337
  • › Je hebt een “Ideeënemmer”

nodig