Få Pixel 7 Pro för $599, dess lägsta pris hittills

0
77
Josh Hendrickson/Review Geek

Google Pixel 7 Pro är redan en bra affär jämfört med många av konkurrenterna, men just nu är den tillgänglig till det lägsta priset vi sett än. Du kan få den här exklusiva telefonen för kostnaden för sitt mindre syskon, med Köp Köp som erbjuder Pixel 7 Pro för endast 599 USD.

Googles senaste smartphones kom ut i oktober, och även om vi såg några bra erbjudanden under semestern, var ingen så bra som denna. Du behöver ingen kampanjkod, inbyte eller något annat nonsens. Det är bara en direkt rabatt.

Vår Pixel 7-recension  drog slutsatsen att för 600 USD är telefonen en enkel sak, men att få den större och bättre Pixel 7 Pro för det priset är ännu bättre.

RELATERATGoogle Pixel 7-recension: Det är ett nej -Brainer

För de omedvetna är Pixel 7 Pro Googles senaste och bästa smartphone. Du får en stor 6,7-tums 120Hz HD-skärm, trippelkameror på baksidan, stereohögtalare och ett 5 000 mAh batteri som ska räcka hela dagen.

Det enda villkoret är att du aktiverar den på en av Best Buy’s partneroperatörer. Om du till exempel köper Pixel 7 Pro och aktiverar den på AT&T, T-Mobile, Verizon eller några andra alternativ, sparar du $300, vilket gör flaggskeppstelefonen endast $599. Det är ett skrik’ bra affär.

Best Buy erbjuder faktiskt båda Googles senaste smartphones till en avsevärd rabatt. Även om den stora dåliga Pixel 7 Pro är det självklara valet, är den mindre Pixel 7 nere på häpnadsväckande $399, dess lägsta pris någonsin. Ta endera från länkarna nedan.

Google Pixel 7 Pro 128GB

< p class="product-features">Best Buy har en enorm rea på gång för Googles Pixel 7 Pro. Ta den här telefonen till en rabatt på $300, vilket gör den endast $599.

Bästa köp

749,00 USD
899,00 USD Spara 17 %

Mål

899,00 USD
 

Amazon

Google Pixel 7 128GB

Pixel 7 för endast $399 på Best Buy är en av de bästa erbjudandena vi har sett hittills.

Bästa köp

499,00 USD
599,00 USD Spara 17 %

Mål

599,00 USD
 

Amazon