Få den senaste Amazon Kindle för det bästa priset hittills

0
74
Amazon

Amazon uppdaterade Kindle eReader 2022 med en lättare och mer kompakt design, och det är vårt budgetval för den bästa e-läsaren. Nu kan du köpa en för 75 USD, det lägsta priset hittills.

2022 Amazon Kindle är en typisk eReader, med en 6-tums skärm på 300 ppi som använder e-bläck istället för en LCD- eller OLED-panel. Det ger det utseendet av äkta papper, inget blått ljus, ingen bländning i solljus och batteritid som mäter i veckor istället för timmar. Du kan dock fortfarande sätta på en bakgrundsbelysning för att läsa på natten. Den kan läsa alla e-böcker som köpts via Amazon, eller de som laddas på sidan via tjänsten Skicka till Kindle.

Best Budget eReader

Amazon Kindle (2022)

2022 Amazon Kindle har en 6-tums e-bläckskärm, en USB Type-C-port för laddning och 16 GB internt lagringsutrymme.

Amazon

74,99 USD
99,99 USD Spara 25 %

Bästa köp

74,99 USD
99,99 USD Spara 25 %

Om du har använt samma Kindle-läsare i flera år kan USB Type-C-porten, förbättrad upplösning och 16 GB lagring vara uppgraderingar jämfört med din nuvarande modell. Det finns dock inget officiellt betyg för vattenbeständighet, och skärmen är fortfarande inte riktigt lika utmärkt som Kindle Paperwhite.

Modellen som säljs är “låsskärmsreklamen. stöds” modell, så att du ser annonser för böcker och andra digitala föremål när Kindle är avstängd. Amazon säljer en variant utan annonser för 94,99 USD, vilket bara är 20 % rabatt på originalpriset, istället för 25 % rabatt på basversionen. Du kan också ta bort annonser från en Kindle efter köp mot en liten avgift.

LÄS NÄSTA

  • › Vad är nytt i Chrome 110, kommer idag
  • › Satechi Duo Wireless Charger Power Stand Review: Kompromissad mångsidighet
  • › Vad är Monitor Ghosting och hur fixar jag det?
  • › Samsung Pass är inte längre begränsat till Galaxy-telefoner
  • › ChatGPT: Hur man använder AI Chatbot gratis
  • › Skaffa Apple AirPods Pro för det bästa priset hittills