Detta virala kontorstillbehör innebär inga kalla fötter

0
35
heysweetkay/Instagram

Har du någonsin känt dig som en båsformad isbit på kontoret? Dina fötter är frusna och du vill bara be någon att skruva ner luftkonditioneringen! En nyligen viral uppvärmd fotmatta är svaret på dina problem.

Innehållsskaparen @heysweetkay visade upp en liten elektrisk golvmatta som håller dina fötter varma på kontoret eller hemma.

< p>I sin video beskriver innehållsskaparen, Katie, fyndet som en Amazon-produkt du inte visste att du behövde, och hon har rätt. I grund och botten är det en mini värmedyna designad för att kopplas in i väggen, placeras på golvet och användas för att hålla tårna varma. Som någon med konsekvent kalla fötter är den här gadgeten en spelomvandlare.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Katie🌸 (@heysweetkay)

< p>Den uppvärmda golvmattan är otroligt enkel att använda. Rulla ut den och anslut den till ett uttag. Sedan kan du justera temperaturen (som automatiskt är inställd på 115 grader Fahrenheit och har sju andra inställningar) efter dina behov. En tryckbar knapp på mattan låter dig justera temperaturen med foten. För vem vill krypa under sitt skrivbord hela tiden, eller hur?

TISHIJIE elektriska uppvärmda golvmattor

Var svalkande i ditt kontor.

Amazon

36,99 USD
 

Mattans överdel är gjord av golvläder, så den är vattentät, slitstark och lätt att rengöra. Botten är gjord av gummiisolering för att förhindra att värme skadar golv eller mattor under den. Oroa dig inte för att låta den vara på heller. Det finns en automatisk avstängning som ger dig sinnesfrid.

Du kan välja mellan tre färger—träfiber, beige och grå—för att matcha din golv. Men den är också tillräckligt liten för att du knappt skulle lägga märke till dess placering under ett skrivbord om du bryr dig om estetik.

Om du är en av dessa personer som måste bära två par strumpor hela tiden, denna golvvärmematta kommer att revolutionera ditt kontor.