De nieuwe OLED-monitor van Samsung is enorm en ultrabreed

0
40

We hebben de afgelopen maanden enkele wilde monitoren zien opduiken, en nu geeft Samsung ons nog een andere optie. De Samsung Odyssey OLED G8 is nu te koop en het is een indrukwekkend scherm.

De Odyssey OLED G8 werd aangekondigd in augustus 2022, maar is nu pas daadwerkelijk te koop. Het is de eerste OLED-gamingmonitor van het bedrijf, met een 34-inch ultrabreed paneel dat zich uitstrekt tot een resolutie van 3440 x 1440. Die beeldverhouding van 21:9 geeft je voldoende ruimte voor alles, van split- tot scherm multitasking naar games. Tegelijkertijd biedt het OLED-scherm “echt RGB en echt zwart voor maximale kleurnauwkeurigheid en helderheid,” zoals we al gewend zijn met de vele telefoons, laptops en niet-gaming monitoren met OLED-schermen.

Samsung Odyssey OLED G8-gamingmonitor

De Samsung Odyssey OLED G8-gamingmonitor biedt een 34-inch QD-OLED-paneel met een QHD-resolutie, een verversingssnelheid van 175 Hz en een responstijd van 0,03 ms. Het heeft ook een achterlicht dat overeenkomt met de inhoud op het scherm.

Samsung

Wat maakt dit tot een gamingmonitor? Welnu, de verversingssnelheid kan oplopen tot 175 Hz, met ondersteuning voor adaptieve synchronisatie en AMD FreeSync Premium Pro. Er is ook een verlicht paneel aan de achterkant, dat je niet direct kunt zien als je voor het scherm zit, hoewel het wel sfeerverlichting kan geven aan je bureau. Samsung heeft ook dezelfde Smart TV-software geïntegreerd als de Smart Monitor M8 en andere schermen, waardoor je toegang hebt tot streamingdiensten (zelfs gamestreamingdiensten) als er geen pc of console is aangesloten.

Dit is slechts de nieuwste indrukwekkende monitor die we de afgelopen maanden hebben gezien, bovenop de 43-inch 4K-monitor van Dell, 's werelds eerste 500Hz-gamingscherm en de 5K Samsung ViewFinity S9 . Samsung verwacht later dit jaar ook de Odyssey OLED G9 49-inch gaming-monitor uit te brengen, die 's werelds eerste 32:9 OLED-gamingmonitor zal zijn, tenzij iemand Samsung verslaat.

De Odyssey OLED G8 kost $ 1.499,99.

LEES VOLGENDE

  • › Je hebt een “Ideeënemmer”
  • › Hoe u Kindle-bibliotheekboeken over de vervaldatum kunt houden
  • › PSA: je kunt boeken en documenten e-mailen naar je Kindle
  • › Tekst aan een cel toevoegen met een formule in Excel
  • › Deze enorme gebogen ultrabrede monitor van LG kost vandaag $ 337
  • › De Super Bowl LVII 2023 bekijken zonder kabel