Bekijk: Alia Bhatt maakt indruk met haar cardiomoves terwijl ze groovet op het nieuwe nummer van Ranbir Kapoor

0
59

Nieuwe moeder Alia Bhatt gaat goed met haar fitnessreis. De 29-jarige die in november 2022 het moederschap omarmde, gaat helemaal los met haar fitnessroutine. Van yoga tot een mix van cardio, krachttraining en Pilates, de Gangubai-acteur doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze de fitste versie van zichzelf is.

Lees ook |Nieuwe moeder Alia Bhatt voelt zich 'krachtig' na een poging tot 108 Surya Namaskar's eerste keer na het moederschap; is het aan te raden?

Als zodanig werd de acteur onlangs gespot terwijl hij aan het dansen was op de hometrainer van het aanstaande nummer Tere Pyaar Mein van echtgenoot Ranbir Kapoor, Tu Jhoothi ​​Main Makkaar.

Kijk.

>

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alia Bhatt 💛 (@aliaabhatt)

Ze onderschreef de post, “Filhaal hum toh sirf Cardio ke pyaar mein bheege bheege bheege 😅 (Voorlopig gewoon doordrenkt van het zweet met cardio) @shraddhakapoor #TerePyaarMein on loop dada 🔁♥️ @ipritamofficial”

Bhatt doet volgens fitnesstrainer Rachit Dua, mede-oprichter van Fitpathshala, een vorm van low intensity statistate cardio (LISS). Het lijkt erop dat Bhatt aan het herstellen is met een langzaam brandend fietsen na een zware training.

“Dit is een statische fiets die over het algemeen wordt gebruikt voor een low intensity statistate cardio (LISS). LISS helpt bij het verbranden van calorieën die over het algemeen uit het vet komen. Bovendien voorkomt het de kans op spierverlies, in tegenstelling tot andere cardio-activiteiten die over het algemeen glucose als brandstof gebruiken. Dua vertelde indianexpress.com.

Het is ook bekend als low-intensity workout, steady-state training, continue cardiovasculaire training, of long slow distance (LSD) training.

p>

LISS, dat doorgaans tussen de 45 en 60 minuten duurt, helpt vet te verbranden, verhoogt de doorbloeding en verbetert het algehele uithoudingsvermogen. Vergeleken met Intervaltraining met hoge intensiteit(HIIT), dat zich richt op snelle uitbarstingen van cardio met hoge intensiteit gevolgd door een rustperiode, omvat LISS langere sessies van oefeningen met lage intensiteit.

Als een ideale workout voor beginners en halfgevorderden, zou langdurig trainen met een lagere intensiteit minder stress op het hart en de longen leggen dan een intensievere training. Mee eens Dua, en zei: “Het is een niet-gewichtsdragende cardio, wat betekent dat het ook minder druk uitoefent op de gewrichten. Dus in zekere zin is het een veiligere uitrusting om te gebruiken door nieuwe moeders.

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

In dit Bengaalse district is het beheer van vast plastic afval nu een volksm…

Delhi Confidential: zorg voor

India bekijkt opties om defensierechten aan Rusland te betalen: verkoop van aandelen, obligaties, …Interview met de belastingsecretaris | ‘Maatregelen om de belastinggrondslag te verbreden …Maandelijks abonnement voor toegang tot BudgetAdvertisement

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd