8 beste Pokemon-spellen voor de Nintendo Switch

0
69

Pokemon is een van de vlaggenschipseries van Nintendo, dus het is geen verrassing dat er tientallen Pokemon-spellen zijn uitgebracht voor de Nintendo Switch. Deze omvatten zowel games uit de hoofdserie als nogal wat spin-offs. Als je zelf een fan bent van Pokemon, zijn er zoveel keuzes voor games om op de Switch te spelen dat je misschien niet zeker weet welke je moet kiezen. Of, als je nieuw bent in de franchise, ben je misschien nog meer verdwaald over welke games je moet oppikken.

In dit artikel hebben we de beste Pokemon-spellen op de Nintendo Switch vermeld voor zowel oude fans als nieuwkomers. Dit zijn games met de beste gameplay, verhaallijnen, mechanica en meer. Nintendo Switch Pokemon-spellen bevatten enkele van de beste in de franchise als geheel, dus je zult zeker iets leuks vinden om te spelen aan het einde van deze lijst!

Inhoudsopgave

  < /figuur>

  1. Pokemon-legendes: Arceus

  Arceus is een hoofddeel in de Pokemon-serie, maar het is eigenlijk een voorloper van de hele serie als geheel. De game introduceert ook open-world gameplay in de serie, een enorme stap voor de franchise. Pokemon Legends: Arceus speelt zich af in de Hisui-regio, in een tijd lang voordat samenwerking met Pokemon gemeengoed was.

  Deze game is niet alleen een van de beste Pokemon-games, maar ook een van de beste games voor de Switch-console in het algemeen. De gameplay is leuk en innovatief, de verhaallijn uniek voor de franchise en de open-wereldcomponent past heel goed. Er is genoeg te zien en te doen in deze game, voor urenlang entertainment.

  2. Pokemon: Let's Go Pikachu en Eevee!

  Voor nieuwkomers in de Pokemon-serie: Let's Go Pikachu! en Let's Go Eevee! zijn geweldige keuzes voor een eerste game. Vooral gezien het feit dat deze spellen remakes zijn van een heel vroeg Pokemon-spel, Pokemon Yellow, is het een geweldige manier om te beginnen met spelen. De gameplay is extreem vereenvoudigd, omdat je alleen wilde Pokemon vangt zonder ze te bevechten. Er vinden echter nog steeds gevechten plaats met trainers en gymleiders.

  Hoewel het technisch gezien een remake is, is de tijdspanne tussen de games zo ver verwijderd dat Let's Go Pikachu en Eevee! zijn in wezen gloednieuw. Langdurige spelers van de serie vinden deze aflevering in eerste instantie misschien niet aantrekkelijk omdat het de typische aspecten van Pokemon afzwakt, maar desalniettemin zijn het nog steeds geweldige games.

  3. Nieuwe Pokémon Snap

  De originele Pokemon Snap-game is uitgebracht voor de Nintendo 64, een leuke en unieke game waarin het fotograferen van Pokemon in hun natuurlijke omgeving centraal staat. Het werd meteen een cultklassieker, dus een remake was zeker op zijn plaats. New Pokemon Snap bouwt voort op het originele spel door gloednieuwe gebieden en missies toe te voegen, evenals meer dan 200 nieuwe Pokemon.

  Als je in de stemming bent voor een Pokemon-avontuur, maar niet per se in een game uit de hoofdserie wilt duiken, dit is een geweldige keuze. Hoewel het een eenvoudig concept is, is het erg boeiend en er zijn vele uren aan gameplay om van te genieten.

  4. Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

  Pokemon Diamond en Pearl waren een van de meest populaire afleveringen in de belangrijkste Pokemon-serie. Ze blijven vandaag als een van de meest iconische tijdperken van de franchise. Omdat ze al een paar jaar oud waren, waren de games toe aan een moderne heruitvinding op de Nintendo Switch. Alle functies en aspecten van de originele games zijn opgenomen in deze remakes, evenals een aantal gepolijste, bijgewerkte graphics.

  Brilliant Diamond en Shining Pearl is ook een geweldige keuze voor nieuwe Pokemon-spelers, omdat het op een toegankelijke manier een van de meest populaire Pokemon-generaties introduceert.

  5. Pokemon Mystery Dungeons: Rescue Team DX

  Nog een andere Pokemon-game-remake op de Nintendo Switch, Pokemon Mystery Dungeons: Rescue Team, waren oorspronkelijk spin-off Pokemon-games voor de Gameboy Advance. In deze spellen speel je eigenlijk als een Pokemon in plaats van als een trainer, en ga je op avontuur door willekeurig gegenereerde kerkers om missies te voltooien. Deze remake voor de Nintendo Switch volgt getrouw de originele games, maar de kunststijl is veranderd van 2D-pixels naar 3D-waterverfachtige beelden.

  De gameplay voor Pokemon Mystery Dungeons: Rescue Team DX is buitengewoon verslavend en de verhaallijn zorgt ervoor dat je blijft spelen. Of je nu wel of niet de originele games hebt gespeeld, je zult er zeker van genieten.

  6. Pokémon Scarlet en Violet

  Pokemon Scarlet en Violet zijn de nieuwste releases in de belangrijkste Pokemon-serie. De games vinden plaats in de Paldea-regio en introduceren een hele reeks nieuwe plaatsen, personages en natuurlijk nieuwe Pokemon. Scarlet en Violet zijn ook open-world games, waardoor je de regio naar eigen inzicht kunt verkennen, een groot verschil met eerdere games waar het avontuur min of meer lineair was.

  Zowel oude als nieuwe fans zullen kunnen genieten van deze nieuwste toevoeging aan de serie. De gameplay behoudt de kernaspecten van een Pokemon-game, terwijl nieuwe functies worden toegevoegd, zoals de Terastal-monteur die Pokemon in verschillende typen transformeert. Dit houdt de serie fris en behoudt tegelijkertijd het hart van Pokemon-spellen waardoor mensen terug blijven komen.

  7. Pokemon zwaard en schild

  Pokemon Sword en Shield waren de eerste Pokemon-games die op de Switch werden uitgebracht. Dit was een mijlpaal voor de serie, omdat het een van de eerste Pokemon-games uit de hoofdserie was die op een thuisconsole werd uitgebracht in plaats van op een handheld. De spellen vinden plaats in de Galar-regio, die is gebaseerd op het echte Verenigd Koninkrijk. Er worden veel nieuwe Pokemon geïntroduceerd, evenals nooit eerder vertoonde functies, zoals een open-wereldgebied dat bekend staat als de Wild Area.

  Sword en Shield kregen wat luchtafweer van oude spelers omdat ze het aantal oudere Pokemon in de in-game Pokedex sterk verminderden. Dit werd echter gedaan om de ontwikkeling soepel te laten verlopen. Als je nieuw bent bij Pokemon of het niet erg vindt dat sommige van je oudere favorieten niet in deze spellen zitten, dan zijn ze zeker de moeite waard om te spelen.

  8. Pokken Toernooi DX

  Pokken Tournament is een spin-off Pokemon-game die speelt als een vechtgame, waarbij twee Pokemon het tegen elkaar opnemen in de strijd. De kenmerken van het spel worden sterk beïnvloed door de Tekken-vechtspellen. Het spel is echter minder gericht op technische bewegingen zoals in Tekken, dus het is ook een goed spel voor informele spelers.

  Er zijn 23 verschillende Pokemon beschikbaar om mee te spelen, inclusief speciale versies van sommige Pokemon zoals Pikachu Libre of Shadow Mewtwo. Sommige zijn alleen beschikbaar via DLC. Als je een fan bent van Pokemon en op zoek bent naar iets meer actie, dan is Pokken Tournament de perfecte keuze.

  Vind je volgende favoriete Pokemon-game op de Switch

  Met alle keuzes voor Pokemon-games om op de Nintendo Switch te spelen, is het gemakkelijk om te weten wat je eerst moet oppikken. Elke game is echter geschikt voor verschillende soorten spelers, dus hopelijk kun je de perfecte Pokemon-game vinden om als volgende op je Switch te beginnen.

  Wat is je favoriete Pokemon-game op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties.