8 bästa Pokemon-spel för Nintendo Switch

0
51

Pokemon är en av Nintendos flaggskeppsserier, så det kommer inte som någon överraskning att dussintals Pokemon-spel har släppts för Nintendo Switch. Dessa inkluderar både huvudseriespel, såväl som en hel del spin-offs. Om du själv är ett fan av Pokémon finns det så många val för spel att spela på Switch att du kanske är osäker på vilka du ska välja. Eller, om du är ny på franchisen, kan du vara ännu mer vilse med vilka spel du ska köpa.

I den här artikeln har vi listat de bästa Pokémon-spelen på Nintendo Switch för både långvariga fans och nykomlingar. Det här är spel som har något av det bästa spelet, storylines, mekaniken och mer. Nintendo Switch Pokémon-spel inkluderar några av de bästa i franchisen som helhet, så du är säker på att hitta något engagerande att spela i slutet av den här listan!

Innehållsförteckning

  1. Pokemon Legends: Arceus

  Arceus är en huvudversion i Pokémon-serien, men det är faktiskt en prequel till hela serien som helhet. Spelet introducerar också öppen världsspel i serien, ett stort steg för franchisen. Pokemon Legends: Arceus utspelar sig i Hisui-regionen, i en tid långt innan partnerskap med Pokemon var vanligt.

  Detta spel är inte bara ett av de bästa Pokemon-spelen, utan ett av de bästa spelen för Switch-konsolen totalt sett. Spelet är roligt och innovativt, handlingen unik för franchisen, och den öppna världen-komponenten passar väldigt bra. Det finns mycket att se och göra i det här spelet, vilket ger timmar av underhållning.

  2. Pokemon: Let's Go Pikachu och Eevee!

  För nykomlingar i Pokémon-serien, Let’s Go Pikachu! och Let's Go Eevee! är bra val för ett första spel. Speciellt med tanke på att dessa spel är remakes av ett mycket tidigt Pokemon-spel, Pokemon Yellow, är det ett bra sätt att börja spela. Spelet är extremt förenklat, eftersom du bara fångar vilda Pokémon utan att slåss mot dem. Men det pågår fortfarande strider med tränare och gymledare.

  Även om det tekniskt är en remake, är tidsspannet mellan spelen så långt borta att Let’s Go Pikachu och Eevee! är i princip helt nya. Långa spelare i serien kanske inte till en början tycker att den här delen är tilltalande eftersom den urvattnar de typiska aspekterna av Pokémon, men de är fortfarande fantastiska spel.

  3. Nytt Pokemon Snap

  Det ursprungliga Pokemon Snap-spelet släpptes för Nintendo 64, ett roligt och unikt spel som fokuserar på att fotografera Pokémon i deras naturliga miljö. Det blev omedelbart en kultklassiker, så en remake var verkligen på sin plats. Nya Pokemon Snap bygger på det ursprungliga spelet genom att lägga till helt nya områden, uppdrag, samt inkludera över 200 nya Pokémon.

  Om du är på humör för ett Pokémon-äventyr men inte nödvändigtvis vill dyka in i ett huvudseriespel detta är ett utmärkt val. Även om det är ett enkelt koncept är det väldigt engagerande och det finns många timmars spel att njuta av.

  4. Pokemon Brilliant Diamond och Shining Pearl

  Pokémon Diamond och Pearl var ett av de mest populära avsnitten i Pokémon-serien. De förblir idag som en av de mest ikoniska epoker av franchisen. Eftersom spelen var ganska många år gamla skulle de dock göras om på Nintendo Switch. Alla funktioner och aspekter av originalspelen är inkluderade i dessa remakes, och de får en del polerad, uppdaterad grafik.

  Brilliant Diamond and Shining Pearl är också ett annat bra val för nya Pokemon-spelare, eftersom det introducerar en av de mest populära Pokémon-generationerna på ett tillgängligt sätt.

  5. Pokemon Mystery Dungeons: Rescue Team DX

  Ännu en Pokemon-remake på Nintendo Switch, Pokemon Mystery Dungeons: Rescue Team, var ursprungligen spin-off Pokémon-spel för Gameboy Advance. I dessa spel spelar du faktiskt som en Pokémon istället för en tränare, och äventyr genom slumpmässigt genererade fängelsehålor för att slutföra uppdrag. Denna remake för Nintendo Switch följer troget originalspelen, men konststilen har ändrats från 2D-pixlar till 3D-akvarellliknande bilder.

  Spelet för Pokemon Mystery Dungeons: Rescue Team Dungeons: Rescue Team Dungeons är extremt beroendeframkallande, och handlingen kommer att hålla dig spela. Oavsett om du har spelat originalspelen eller inte, kommer du garanterat att njuta av det här.

  6. Pokemon Scarlet och Violet

  Pokemon Scarlet och Violet är de senaste utgåvorna i huvudserien Pokémon. Spelen äger rum i Paldea-regionen och introducerar en hel mängd nya platser, karaktärer och naturligtvis nya Pokémon. Scarlet och Violet är också spel i öppen värld, vilket gör att du kan utforska regionen som du vill, en stor skillnad från tidigare spel där äventyret var mer eller mindre linjärt.

  Både gamla och nya fans kommer att kunna njuta av detta nyaste tillskott till serien. Spelet behåller kärnaspekterna av ett Pokemon-spel, samtidigt som det lägger till nya funktioner, som Terastal-mekanikern som förvandlar Pokémon till olika typer. Detta håller serien fräsch samtidigt som hjärtat av Pokémonspelen behålls som får folk att komma tillbaka.

  7. Pokémon svärd och sköld

  Pokemon Sword and Shield var de första Pokemon-spelen som släpptes på Switch. Detta var ett landmärke för serien, eftersom det var ett av de första Pokemon-spelen i huvudserien som släpptes på en hemmakonsol istället för en handdator. Spelen äger rum i Galar-regionen, som är baserad på det verkliga Storbritannien. Många nya Pokémon introduceras, liksom aldrig tidigare skådade funktioner som ett öppet område känt som Wild Area.

  Sword and Shield fick lite flak från långvariga spelare för att de kraftigt minskat mängden äldre Pokémon i spelets Pokedex. Detta gjordes dock för att utvecklingen skulle fungera smidigt. Om du är ny på Pokemon eller inte har något emot att några av dina äldre favoriter inte ingår i dessa spel, så är de definitivt värda att spela.

  8. Pokken Tournament DX

  Pokken Tournament är ett spin-off Pokemon-spel som spelar som ett fightingspel, där två Pokémon ställs mot varandra i strid. Funktionerna i spelet är starkt påverkade av Tekken-kampspelen. Spelet är dock mindre fokuserat på tekniska rörelser som i Tekken, så det är ett bra spel för casual spelare också.

  Det finns 23 olika Pokémon tillgängliga att spela som, inklusive specialversioner av vissa Pokémon som Pikachu Libre eller Shadow Mewtwo. Vissa av dem är endast tillgängliga via DLC. Om du är ett fan av Pokemon och letar efter något lite mer actionfyllt är Pokken Tournament det perfekta valet.

  Hitta ditt nästa Pokémon-favoritspel på Switchen

  Med alla valmöjligheter för Pokemon-spel att spela på Nintendo Switch är det lätt att ha problem med att veta vad man ska hämta först. Varje spel kan dock tillgodose olika typer av spelare, så förhoppningsvis kan du hitta det perfekta Pokémon-spelet att börja härnäst på din Switch.

  Vilket är ditt favorit Pokémon-spel på Nintendo Switch? Låt oss veta i kommentarerna.