Zal Kiara Advani een Manish Malhotra-bruid zijn? Soms droeg ze de ensembles van de ontwerper

0
31

Het gerucht gaat dat acteurs Kiara Advani en Sidharth Malhotra, die altijd de lippen stijf op elkaar hebben gehouden over hun romance, klaar zijn om op 6 februari in het huwelijksbootje te stappen tijdens een bestemmingshuwelijk in Jaisalmer. Rajasthan. Kiara werd onlangs gespot buiten de woning van Manish Malhotra, waardoor de fans dachten dat de acteur de creatie van de ontwerper gaat dragen voor haar d-day. De acteur heeft een hechte band met de ontwerper en wordt vaak gezien in zijn ensembles.

Laten we een trip down memory lane maken en Kiara's verbluffende Manish Malhotra-looks opnieuw bekijken.

>

Kiara Advani in een roze lehenga

< p> 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manish Malhotra World (@manishmalhotraworld)

Kiara Advani zag er etherisch uit in een blozende roze lehenga-set met veren en glinsterende details eroverheen. Het prachtige ensemble maakte deel uit van de designer's ‘Khaab’ verzameling. De acteur droeg ook sieraden ontworpen door Manish Malhotra om haar prachtige look te accentueren.

Kiara Advani zag er goddelijk uit in deze witte sari

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manish Malhotra World (@manishmalhotraworld)

Kiara zag er prachtig en goddelijk uit in een witte en nude handgeborduurde chikankari-sari met een blouse met parelhalslijn. De acteur droeg opnieuw sieraden ontworpen door Malhotra en koos voor kohled eyes en glowy make-up om haar look compleet te maken.

Kiara zag er engelachtig uit in een felroze pak

 < /p>Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manish Malhotra World (@manishmalhotraworld)

Kiara zag er prachtig uit in Malhotra's feestseizoencollectie, Ruhaaniyat. De ontwerper beschreef haar look op zijn Instagram: “Kiara Advani ziet er betoverend uit in ons kleurenverhaal voor de feestdagen in #Ruhaaniyat, gracieus gekleed in onze fuschiaroze zardosi peshwaz kurta, gedrapeerd met een hemels turkooisblauwe organza dupatta met oude- world zari embroidery”.

LEES OOK |Jennifer Aniston trekt een Manish Malhotra lehenga aan voor aankomende film, Murder Mystery 2

Kiara Advani werd showstopper voor de ontwerper

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manish Malhotra World (@manishmalhotraworld)

Kiara werd in 2021 de showstopper voor de ontwerper en liet hoofden draaien in een oogverblindende zilveren lehenga die de hedendaagse Indiase haute couture definieerde. De lehenga-set van de acteur had overal ingewikkeld kralenwerk.

Kiara zag er geweldig uit in een gouden sari

 

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Manish Malhotra World (@manishmalhotraworld)

Kiara zag er indrukwekkend uit in deze vloeiende metallic goudkleurige sari die was geïnspireerd op een abstract ikat-kunstwerk. De acteur droeg enorme polki-oorbellen, glanzende make-up met sterke wenkbrauwen en open golvend haar om haar look compleet te maken.

Kiara zag er elegant uit in een zwarte sari

 < /p>Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIARA (@kiaraaliaadvani)

Kiara zag er betoverend uit in een klassieke en chique zwarte chiffon sari. De acteur droeg een opvallende groen-witte ketting bij de outfit. Ze deed ook een kleine zwarte bindi en nude make-up op, en had haar haar in een lage knot gebonden.

Ben je enthousiast om Kiara’s bruiloftsensemble te zien?

Alleen abonneeverhalenBekijk alles

In het Jharkhand-district helpen buurtclubs ouderen omgaan met eenzaamheid

Delhi Confidential: PM Modi, topleiders wonen bruiloft van Nadda bij, maar QR cod…

Kerala heeft een drugsprobleem: 300% sprong in gevallen over zes jaar; arrestaties inc…

Andhra's gegarandeerde pensioenregeling model vangt de aandacht van CentreMonthly plan om toegang te krijgen tot Budget

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd