Home Norsk Voldtektsanklager mot eks-sjefsekretær i Andaman: SIT arkiverer anklager

Voldtektsanklager mot eks-sjefsekretær i Andaman: SIT arkiverer anklager

0

Det spesielle etterforskningsteamet som etterforsker den påståtte involveringen av den tidligere Andaman- og Nicobar-sjefsekretæren Jitendra Narain i en voldtektssak har sendt inn en siktelse, sa et medlem av etterforskningsteamet til The Indian Express.

Samtalearket, som går på hundrevis av sider, inkluderer siktelser under 10 seksjoner av den indiske straffeloven. The Indian Express hadde 15. oktober rapportert at to tjenende byråkrater, inkludert Narain, er blitt anklaget for seksuelle overgrep og gjengvoldtekt av en 21 år gammel kvinne i Port Blair.

Les også |Ex-Andaman-sjefsekretær suspendert over påstander om voldtekt

Kvinnens klage, som The Indian Express har tilgang til, gir en detaljert redegjørelse for det voldelige seksuelle angrepet på henne ved to anledninger om natten i april og mai ved Narains offisielle residens i Port Blair.

< p>I sin klage har kvinnen sagt at hun på jakt etter jobb ble introdusert for arbeidskommissæren gjennom en hotelleier og kommissæren tok henne med til sjefssekretærens bolig. Der, sa hun, ble hun tilbudt brennevin som hun nektet og ble sikret statlig ansettelse. Deretter påsto hun at hun ble brutalt og seksuelt misbrukt av de to mennene.

Subscriber Only StoriesView All

ExplainSpeaking | Budsjett 2023-24: Økonomisk vekst, finanspolitisk helse og unem…

I Jharkhand-distriktet hjelper blokknivåklubber eldre med å takle ensomhet

Delhi Konfidensielt: Statsminister Modi, toppledere deltar i Nadda-bryllup, men QR-torsk…

Hva kan ligge bak regjeringens beregninger nedskjæringen av MG…Månedlig plan for å få tilgang til Budget Don't Miss |Andaman-administrasjonen til Høyesterett: Eks-sjef Secy Jitendra Narain tuklet med CCTV-bevis

To uker senere, påsto hun i klagen, hun ble igjen kalt ved 21-tiden av dem til sjefsekretærens bolig og overfallet ble gjentatt. I stedet for den lovede regjeringsjobben, hevdet hun, ble hun truet med alvorlige konsekvenser hvis hun snakket om saken til noen.

Etter påstandene ble Narain suspendert av senteret i oktober i fjor. Narain har angivelig hevdet, i sine skriftlige fornektelser, at anklagene var etter ordre fra lokale offiserer som han hadde tatt grep mot som sjefsekretær, og de sto bak en “ondsinnet” kampanje mot ham. Han har sagt at han ville samarbeide fullt ut med politiet og var villig til å møte for retten.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.