Veckohoroskop, 5 februari 2023 – 11 februari 2023: Skorpionen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
37

Jungfrun, det är en vecka med två halvor, en när du kan fokusera på familjen, den andra när arbetet tar första plats. Tvillingarna, vad du kan göra är dock att börja planera en lönsam framtid. För att veta ditt veckohoroskop (5 februari 2023 – 11 februari 2023), läs vidare.

ARIES 21 mars – 2 april

Det är inget fel med att sätta sig själv först för en förändring. När allt kommer omkring måste någon ta initiativet annars skulle ingenting någonsin bli gjort. Du vet dock inte allt, och till och med du måste ta dig tid för att undersöka fakta, oavsett om du läser böcker, pratar med andra människor eller reser världen runt för att ta reda på det själv.

< stark>ÖXEN 21 april – 21 maj

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Vad säger Mayawatis tystnad om Sidheeque Kappan-fallet

En fånge i Pakistan: En IAF-pilots berättelse om mod och mod

Hur en toalettkampanj förändrade liv, hjälpte kvinnor i Telanganas Narayanpet< figure>

Konspiration, datastöld med före detta personal: Digital India-företaget anklagar pvt company Månadsplan för att få tillgång till Budget

Du ska födas under zodiakens materialistiska tecken, och nu har du chansen att bevisa det. En snäv grupp av planeter, som rör sig genom ditt monetära hus, kommer att ringa dig för att visa att de senaste indikationerna på reviderat välstånd är mer än bara en blixt i pannan.

GEMINI 22 maj – 21 juni)

Efter en period då ganska tråkiga saker, som pengar, har tenderat att dominera din uppmärksamhet, tar Venus, kärlekens och begärets gudinna, upp en kraftfull aspekt av ditt tecken. Förvänta dig inte dramatiska förändringar direkt – astrologi fungerar inte så. Vad du dock kan göra är att börja planera en lönsam framtid.

CANCER 22 juni – 23 juli

Din är ett av de berömda dubbla zodiakens tecken, vilket betyder att du har två naturer. Å ena sidan är du drivande och ambitiös, å andra sidan pensionär och lyhörd. Just nu beordrar Mars dig att gå in i ditt aggressiva läge. Ändå måste du alltid räkna ut exakt hur långt partners kan drivas.

LEO 24 juli – 23 augusti

Det är mycket en vecka av beslut och val. Du kommer sannolikt att dras in i förvirring på arbetsfronten och allvarliga tvister hemma. Det finns dock ingen oundviklighet i detta. Medan planeterna’ naturlig tendens är att dra dig in i konfrontationer, dessa kommer bara att äga rum om du inte lyssnar på varningssignalerna.

JUNGFU 24 augusti – 23 september

Det är en vecka med två halvor, en när du kan fokusera på familjen, den andra när arbetet tar första plats. Det här kommer sannolikt att vara en av de där helt galna perioderna när kollegor verkar helt osäkra på vad de vill ha av dig. Men det är ingen idé att säga ifrån om andra människor som sviker dig.

VÅGEN 24 september – 23 oktober

Annons

Svaren är på väg, men inte ännu. Du är fortfarande djupt oroad över vad som håller på att bli en till synes oändlig omgång av inhemska förändringar, men du kommer snart att upptäcka att vissa problem försvinner. Faktum är att ett antal planeter ställer upp till ditt stöd, inklusive Jupiter och Venus, de gamla lyckohärolderna.

SKORPIOEN 24 oktober – 22 november

Du är förmodligen trött på att höra hur Jupiters hjälpsamma rörelser är tänkta att ge dig så mycket lycka. Du bör dock förstå att perioder av framsteg och expansion bär med sig deras eget varumärke av omsorg och ansvar när du kämpar för att hantera förändringar som kanske inte är av ditt eget val.

SKYTTEN 23 november – 22 december

Den underbara planeten Jupiter rör fortfarande upp dina önskningar och idéer, vilket betyder att även om vågen fortfarande tippar dig, kommer de inte att vara så här för alltför mycket längre. Just nu beror en hel del på hur du reagerar på ogynnsamma omständigheter, för det finns inget som inte kan vändas till din fördel.

STENBOCK 23 december – 20 mars

Annons

Den här veckan representerar en värdefull och inte att missa chans för dig att göra en nystart. Kom dock ihåg att du inte har råd att vara egensinnig eller förhastad när du har att göra med andra människor. Så fort du glömmer att partners och kollegor har sina egna känslor blir det ögonblick då du lossnar.

VATTUMANNEN 21 januari – 19 februari

Livet visar tecken på att äntligen lugna sig. Du kanske först nu återhämtar dig från de senaste månadernas högtrycksstormar, och konsekvenserna av händelser som ägde rum då kanske fortfarande inte har sjunkit in helt. .

FISKARNA 20 februari – 20 mars

Mycket har sagts och skrivits om behovet av stora inhemska förändringar under de nuvarande anpassningarna. Förhoppningsvis har vissa framsteg gjorts när det gäller familjerelationer. Men även om du har gått så långt att du flyttat hem är du fortfarande inte i slutet av din resa.