Razer onthult zijn lichtste gamingmuis ooit

0
75
Razer

Razer heeft de nieuwste Viper-lijn gamingmuizen aangekondigd: de Viper Mini Signature Edition. Met slechts 49 gram is het de lichtste gamingmuis die het bedrijf ooit heeft geproduceerd.

De Viper Mini Signature Edition heeft een bijna holle binnenkant omgeven door een exoskelet van magnesiumlegering. Deze rechtshandige muis heeft vijf programmeerbare knoppen, de Focus Pro 30K optische sensor, Gen-3 optische muisschakelaars en een batterijduur van 60 uur, afhankelijk van de polling rate.

Meer specificaties over de Viper Mini Signature Edition omvat een maximale gevoeligheid van 30.000 DPI, maximale snelheid van 750 IPS, maximale acceleratie van 70 G en een schakelaarlevenscyclus van 90 miljoen klikken. Vanwege de minimale constructie mist de muis echter een kantel-scrollwiel, RGB-verlichting en dock-compatibiliteit.

GERELATEERDDe 6 beste ultralichte muizen

Als je de Viper Mini Signature Edition koopt voor $280, krijg je twee sets alcoholvoorbereidingspads, twee sets Razer Mouse Griptape, een Razer HyperPolling draadloze dongle, een set PTFE-muisvoetjes, een microvezeldoekje, een USB-A naar USB-C Speedflex-kabel en een set Corning Gorilla Gass 3-muisvoetjes.

De Viper Mini Signature Edition is vanaf 11 februari te koop op de Razer-website.

Viper Mini Signature Edition

De Viper Mini Signature Edition is de lichtste gamingmuis ooit geproduceerd door Razer

Shop