Quora's Poe wil een one-stop-bestemming worden voor alle AI-chatbot-interactie

0
56

Vorig jaar in december kondigde Quora-CEO Adam D'Angelo aan dat het platform aan boord springt van de AI-chatbot-bandwagon met zijn eigen chatbot genaamd Poe. Hij zei dat Poe gebruikers in staat zal stellen vragen te stellen, direct antwoorden te krijgen en een heen-en-weer dialoog met AI te voeren.

Nu is de CEO terug met een nieuwe tweet waarin hij openbare toegang tot hetzelfde aankondigt. iOS-gebruikers kunnen de app downloaden en meteen vragen stellen. Ondersteuning voor alle grote platforms volgt “in de komende maanden”.

Maar dat is niet alles. D'Angelo lijkt de reikwijdte van Poe aanzienlijk te hebben verbreed door nu te verklaren dat het “meerdere bots” zal ondersteunen. Op basis van de informatie die hij op Twitter heeft gedeeld, is het doel van Poe om een ​​soort bot-aggregator te worden, die gebruikers helpt toegang te krijgen tot verschillende chatbots die zijn geoptimaliseerd voor verschillende taken vanuit één enkele app.

D'Angelo verwacht dat er in de nabije toekomst verschillende modellen zoals GPT-3.5 en chatbots zoals ChatGPT zullen zijn. Deze zullen “verschillende standpunten vertegenwoordigen, of ze zullen toegang hebben tot andere kennis.” Hij zegt dat om dergelijke modellen bruikbaar te maken voor het publiek een snelle en gebruiksvriendelijke interface vereist, maar is van mening dat de bedrijven achter deze modellen “niet goed geschikt zijn om deze interfaces te maken”.

Lees ook |ChatGPT vestigt record voor het snelst groeiende gebruikersbestand

Poe's doel zal zijn om deze leemte op te vullen en “de hoeveelheid werk te verminderen die nodig is voor elke AI-ontwikkelaar om een ​​groot publiek van gebruikers te bereiken.” Om dit mogelijk te maken, ontwikkelt Quora een API waarmee AI-ontwikkelaars hun model in Poe kunnen pluggen.

Large Language Models (LLM's) zijn in wezen deep learning-algoritmen die zijn getraind op enorme hoeveelheden tekstgegevens, meestal met als doel menselijke spraak na te bootsen. Maar aangezien het slechts algoritmen zijn zonder eigen interface, kunnen gebruikers er niet rechtstreeks mee communiceren. Poe probeert een allesomvattende oplossing te worden voor dergelijke LLM's, door ze een uniforme interface te bieden, zodat gebruikers niet afhankelijk zijn van meerdere interfaces om met elk van hen te communiceren.

“Na verloop van tijd probeert Poe een allesomvattende oplossing te worden voor dergelijke LLM's.

“Na verloop van tijd , hopen we de meest efficiënte manier te worden voor mensen om collectief de mogelijkheden te verkennen die worden geboden door nieuwe AI-modellen zodra deze worden uitgebracht. De naam Poe is een afkorting van “Platform for Open Exploration” om deze intentie weer te geven.”

Lees ook |Google vs Open AI: hoe de zoekgigant het opneemt tegen ChatGPT

Poe klinkt als een ambitieus project, maar AI is momenteel een zeer competitieve ruimte, met bedrijven als Google en Microsoft die miljarden in LLM's/chatbots stoppen om een ​​voorsprong op elkaar te krijgen. Het valt nog te bezien of dergelijke bedrijven daadwerkelijk de handen ineen zullen slaan om Poe aan te sluiten.

Alleen abonneeverhalenBekijk alles

In het Jharkhand-district helpen buurtclubs ouderen omgaan met eenzaamheid

Delhi Confidential: PM Modi, topleiders wonen Nadda-bruiloft bij, maar QR-code…

Kerala heeft een drugsprobleem: 300% sprong in gevallen over zes jaar; arrestaties inc…

Andhra's gegarandeerde pensioenregeling model vangt de aandacht van CentreMonthly plan om toegang te krijgen tot Budget

© IE Online Media Services Pvt Ltd