K-MAT 2023: Hall-tickets vrijgegeven; controleer hoe te downloaden

0
31

K-MAT 2023: Het kantoor van de Commissioner of Entrance Examinations, Kerala heeft vrijdag de toelatingskaart vrijgegeven voor de Kerala Management Aptitude Test (K-MAT) 2023. Kandidaten die zich hebben aangemeld voor het examen, kan de zaaltickets downloaden van de officiële website — cee.kerala.gov.in.

Lees ook |IIM CAP 2023 schema vrijgegeven; stappen om toe te passen

De KMAT 2023 wordt gehouden op 19 februari. Het zal een computergebaseerde test zijn met 180 meerkeuzevragen van het objectieve type voor een totaal van 720 punten. Het examen begint om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Kandidaten moeten zich tussen 12.00 en 13.00 uur melden bij het examencentrum, van 13.00 tot 13.15 uur mogen ze de examenzaal betreden.

K-MAT 2023: How to download toelatingskaart

Stap 1: Bezoek de officiële website  — cee.kerala.gov.in

Stap 2: Klik op de KMAT 2023 kandidatenportal op de homepage

Alleen abonneeverhalenAlles bekijken

In het district Jharkhand, blokniveau clubs helpen ouderen omgaan met eenzaamheid

Kerala heeft een drug probleem: 300% sprong in zaken over zes jaar; arrestaties inc…Andhra's model voor gegarandeerde pensioenregelingen trekt de aandacht van CentreNiet de taak van IT-afdeling om iemand te overtuigen geld te besparen… jongere lot fa…Maandelijks abonnement om toegang te krijgen tot Budget

Stap 3: Voer uw inloggegevens in, zoals aanvraagnummer, wachtwoord en toegangscode

Stap 4: Klik op de toegangskaartlink

Stap 5: Bekijk de toegangskaart en download deze voor toekomstig gebruik

Lees ook |TANCET 2023: Registratie begint, kijk hoe u zich moet registreren

Er zijn 50 vragen over Engels taalgebruik en begrijpend lezen voor 200 punten, 50 vragen in het gedeelte over kwantitatieve bekwaamheid voor 200 punten. Gegevenstoereikendheid en logisch redeneren krijgen 40 vragen voor 160 punten en algemene kennis en actualiteiten hebben weer 40 vragen voor 160 punten.

Kandidaten krijgen vier punten voor elk correct antwoord en één punt wordt afgetrokken voor elk fout antwoord. Er worden geen punten toegekend voor de onbeantwoorde vragen. Op het meldpunt krijgen de kandidaten een toegangskaart, waarop de gebruikersnaam, het wachtwoord en het stoelnummer worden toegewezen. Tijdens het examen mogen ze het toetsenbord niet gebruiken.

© IE Online Media Services Pvt Ltd