De bästa tekniska prylarna under $50

0
103
Olivier Le Moal/Shutterstock.com

Letar du efter billiga presentidéer? Eller så kanske du är en prylare som vill komma ikapp med cool teknik. Från fotografier till anteckningar och till och med några fantastiska bärbara föremål, den här artikeln ger dig sju av de bästa, billiga prylarna du behöver plocka upp.

Innehållsförteckning

Rocketbook Smart Reusable Notebook
Echo Show 5 (2nd Gen)
Kodak Mobile Film Scanner
PopSockets PopGrip för MagSafe
Kenu Stance Mini Tripod
Anker Power Strip
JBL Clip 3

Rocketbook Smart Reusable Notebook

Rocketbook

Föreställ dig att du aldrig behöver köpa en anteckningsbok till. Rocketbook kan koppla upp dig. Den här anteckningsboken har 42 ark av en speciell typ av papper som låter dig skriva ner idéer med vilken Pilot FriXion-penna som helst på sju olika sidstilar. De sju stilarna är planering, listning, målsättning, anteckningar, skissa och dela stora idéer.

Rocketbook har flera anmärkningsvärda funktioner. Till att börja med är dina idéer smutssäkra bara 15 sekunder efter att de skrivits. När du har skrivit klart kan sidorna enkelt skannas in i Rocketbook-appen på din smartphone. Den kostnadsfria appen (iOS, Android) använder en speciell teknik för handskriftsigenkänning (känd som OCR) som kan ge dig fullständiga sidtranskriptioner via e-post, låta dig söka i din handstil inuti appen och använda din handskrivna text som filnamn.

Appen har också ett genvägssystem för att skanna och skicka PDF-filer eller JPEGS till specifika platser i Google Drive, Dropbox, Trello, Evernote, Box, OneDrive, OneNote, Slack, iMessage, iCloud och e-post. När du är klar med några särskilda poster, torka bara av sidorna med den medföljande trasan och du är redo för nästa våg av fantastiska idéer. Rocketbook finns också i en mängd olika färger och storlekar.

Rocketbook Smart Notebook

Var miljövänlig och anteckna dina idéer, kalender och anteckningar i denna återanvändbara anteckningsbok med kraftfullt appstöd.

Amazon

29,99 USD
37,00 USD Spara 19 %

Echo Show 5 (2nd Gen)

Amazon

Amazon fortsätter att utmärka sig i samband och bekvämlighet med sin senaste Echo Show. Show 5 är mycket mer än en glorifierad digital fotoram. Funktionerna inkluderar videosamtal som använder en 2MP-kamera, streaming av din favoritmusik (med texter) eller TV-program på sin 5,5-tumsskärm och till och med användning av Alexa för att ställa in timers och alarm. Det kan också fungera som ett nav för ditt smarta hem. Den kan enkelt ställa in uppgifter som rutiner för kompatibla lampor. Det är också möjligt att styra kompatibla kameror med den interaktiva skärmen, din röst eller din rörelse.

RELATERATDen bästa tekniken under 50 USD

Show 5 kan till och med hålla dig säker genom att du kan titta in när du är borta. Så länge du har en WiFi-anslutning kan du enkelt komma åt kameravyn från Alexa-appen (iOS, Android) och diskret checka in på husdjur, barn, barnvakt, etc.

The Show 5 kommer in tre tillgängliga färger: Charcoal, Deep Sea Blue eller Glacier White, och kan köpas med ett justerbart stativ.

Echo Show 5

Echo Show 5 låter dig använda kompatibla smarta husenheter som glödlampor och kameror samt videochatt och mycket mer.

Amazon

44,99 USD
84,99 USD Spara 47%< /p> Bästa köp

84,99 USD
 

Mål

84,99 USD
 

Kodak Mobile Film Scanner

Kodak

För de på din inköpslista som har gamla 35 mm filmer eller diabilder och vill överföra dem till digitalt format, har Kodak skapat Mobile Film Scanner. Detta lättanvända, enkla att ställa in stativet låter användare placera filmen på den medföljande bakgrundsbelysningen och rada upp telefonens kamera på det övre däcket. Fotona kan sedan importeras till appen för redigering.

Även om dina foton professionellt dupliceras kan ge dig bättre kvalitet, kan det vara dyrt. Mobile Photo Scanner är ett billigt och snabbt sätt att konvertera dina fotominnen så att de är lättillgängliga och uppdaterade för dagens teknik.

Kodak Mobile Film Scanner

Överför dina foton snabbt och kostnadseffektivt till ett digitalt format för delning och redigering med denna enkla installation från Kodak.

Amazon

33,95 USD
 

Bästa köp

34,99 USD
 

Mål

34,99 USD
 

PopSockets PopGrip för MagSafe

PopSocket

Det finns inget värre än att tappa telefonen och slå sönder den. PopSockets har ett rykte om att skapa produkter med ett säkert grepp. Den patenterade designen gör att du kan hålla i din telefon så att den inte ramlar ur dina händer av misstag. Men det kan vara praktiskt taget omöjligt att ladda din telefon trådlöst med standardvarianten. PopGrip fungerar med dina MagSafe-fodral och använder kraftfulla magneter som enkelt fästs på baksidan av din telefon och gör det också enkelt att ta bort så att du kan ladda den.

Signaturstativet som dyker upp finns kvar, så du kan dra ut det och stötta din telefon var som helst. Känn dig fri att skräddarsy också. De finns i en mängd olika stilar och färger.

PopSockets PopGrip MagSafe

Få ett bra grepp om din telefon! PopGrip MagSafe är så lätt att ta bort och sätta fast på nytt med både MagSafe- och PopSockets-fodral.

Amazon

29,99 USD
 

Bästa köp

29,99 USD< br/> 

Mål

29,99 USD
 

Kenu Stance Mini Tripod

Kenu

figur>

Att få din telefon i precis rätt läge för ett bra foto kan ibland vara svårt. Kenu hjälper till med Stance, ett bärbart stativ som är mindre än ett tuggummipaket. Så portabel att den kommer med en bifogad nyckelring för transport. The Stance är perfekt för shutterbug på språng som vill ta bilder bortom selfies, som gruppfoton och actionbilder.

RELATEDDe bästa tekniska gåvorna från $5-$50 för semestern 2022

Håller i din telefon är ett mikrofäste som är tillverkat av en amorf termoplast som heter Grilamid som ansluts direkt till din laddningsport. Stance’s premium zinklegeringskonstruktion och halkfria fötter skapar en stabil bas. The Stance finns i både en Apple- och Android-variant och har till och med en bekväm flasköppnare–bara för att.

Kenu Stance Mini Tripod

Mindre än ett tuggummipaket, men tillräckligt säkert för att hålla din telefon för dina fotograferingsbehov, är Kenu Stance ett bärbart, praktiskt stativ.

Amazon

19,95 USD
 

Anker Power Strip

Anker

Anker Power Strip går utöver det genomsnittliga överspänningsskyddet med stora poäng i säkerhet, portabilitet och mångsidighet. Laddningsytan mäter 2,5 tum, vilket gör den kompakt nog att bära överallt. Power Strip har två USB-A, ett USB-C och tre AC-uttag, vilket gör det till ett utmärkt val för att slå på dina mobila enheter när du är på språng, oavsett vilken metod du använder för att ladda.

Med ett imponerande sjupunkts säkerhetssystem lovar Anker att hålla din teknik skyddad med anmärkningsvärda säkerhetsfunktioner som övertemperaturkontroll, brandskyddande hölje och en förstärkt kabel. Om säkerhetsfunktionerna inte räcker till ger Anker sinnesfrid med en 18-månaders produktgaranti och en livstidsgaranti på 25 000 USD för ansluten utrustning.

Anker Power Strip

Liten nog att resa överallt, men stark och säker nog att hantera upp till sex olika enheter som laddas Samtidigt är Anker Power Strip ett måste för alla.

Amazon

29,99 USD
 

Anker

21,99 USD
29,99 USD Spara 27 %

JBL Clip 3

JBL

JBL har en lång historia av att projicera ljud, och de fortsätter sin standard av excellens med deras senaste Bluetooth-minihögtalare, Clip 3. Du kan trådlöst strömma högkvalitativt ljud från din smartphone eller surfplatta. Du kan också ta telefonsamtal med en knapptryckning, tack vare den brus- och ekodämpande högtalartelefonen.

JBL designade Clip 3 för att följa med dig och hantera eventuella faror. Karbinhakekopplingslänken är robust och tål bergsklättring eller bara att hänga i duschen. Och ja, du kan ta den in i duschen, hänga den vid poolen eller hantera spill eftersom Clip 3 är helt vattentät och kan säkert sänkas ner i drygt tre fot vatten. Du kan också gärna gå ett tag med en batteritid på 10 timmar.

JBL Clip 3

Lätt vikt, lång batteritid och hållbarhet är alla starka sidor för JBL:s lilla, resande, trådlösa högtalare.

Amazon

49,79 USD