Cybertruck gespot met bijgewerkte zijspiegels die passen bij het wilde ontwerp

0
38
ftronz/Instagram

De Tesla Cybertruck wordt stilaan realiteit. In oktober, na een aantal jaren van teasers en ontwerpwijzigingen, zei het bedrijf dat het ontwerp in steen gebeiteld was en begon het met het ontwikkelen van gereedschappen voor productielijnen. Nieuwe lekken suggereren echter dat er nog steeds wijzigingen gaande zijn.

Deze week verschenen er nieuwe afbeeldingen op Instagram en Twitter waarop de Tesla Cybertruck te zien is met een aantal unieke nieuwe zijspiegels. Zoals je kunt zien, hebben de nieuwste spiegels een driehoekig ontwerp en scherpe randen, net als de Cybertruck zelf.

GERELATEERDAlles wat we weten over de Tesla Cybertruck

Het originele pre-productiemodel van de eerste aankondiging had geen spiegels. Toen werden uiteindelijk verschillende prototypes gespot met hetzelfde type spiegels dat je op de meeste voertuigen aantreft. Die grote, ronde, plastic spiegels pasten echter niet op het schuine staal van de Cybertruck.

Het had geen zin om allerlei scherpe hoeken op de truck te hebben, maar dan rond ABS kunststof spiegels. Of je het uiterlijk nu mooi vindt of niet, het lijkt erop dat Tesla die scherpe lijnen en wilde ontwerpen van de truck op zijn minst zou kunnen evenaren met andere componenten, zoals de zijspiegels.

We weten niet zeker hoe functioneel dat type spiegel is, maar het ziet er tenminste goed uit. We kunnen echter niet zeggen of dat zal zijn wat er op productie-eenheden aankomt, aangezien Tesla voortdurend dingen verandert. Elon Musk plaatste echter onlangs op Twitter dat hij de productie-bètaversies van het voertuig heeft bekeken en zei: “het is ongelooflijk.” Voorlopig moeten we afwachten.

via DriveTeslaCanada