Sonos geeft kortingen op soundbars en luidsprekers voorafgaand aan de Super Bowl

0
83
Kris Wouk/Review Geek

Sportfans staan ​​te popelen om zich voor te bereiden op Super Bowl LVII, die op 12 februari wordt uitgezonden in filmische 4K-kwaliteit. Als je al een 4K-tv hebt, is dit misschien het moment om je audiosysteem te upgraden. Gelukkig verlaagt Sonos de prijzen van soundbars en speakers.

Sonos-soundbars bieden eersteklas geluid met gevirtualiseerde Dolby Atmos en andere verbeteringen. En als je meerdere Sonos-speakers bezit, kunnen ze muziek, podcasts of radio door je hele huis streamen.

Dit zijn de beste Sonos-deals die vandaag beschikbaar zijn:

  • Arc-soundbar: $ 799 ($ ​​100 korting)
  • Draadloze sub (Gen 3): $ 650 ($ 100 korting)
  • Beam Soundbar (Gen 2): $ 400 ($ 50 korting)
  • Sonos One Smart Speaker: $ 180 ($ 40 korting)
  • Sonos One-luidspreker (2 stuks): $ 359 ($ 80 korting)
  • Meeslepende set met beam: $ 1.226 ($ 50 korting)
  • Meeslepende set met boog: $ 1.806 ($ 280 korting)

GERELATEERDGeniet van het grote spel met de beste tv's voor de Super Bowl

Je kunt heel Sonos’ afgeprijsde producten op de website van het bedrijf. De meeste beschikbare deals zijn voor grote luidsprekerbundels, die een beetje duur kunnen worden (maar misschien het geld waard zijn voor een robuuste thuisbioscoop). Let op: deze deals verlopen op Super Bowl Sunday.

Als je niet zeker weet welk Sonos-product je moet kopen, raad ik aan om voor de Arc-soundbar te gaan. Het behaalde een bijna perfecte score in onze review, grotendeels dankzij de geluidskwaliteit, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om te upgraden. Ik moet ook opmerken dat Sonos-luidsprekers worden geleverd met exclusieve inhoud zoals Sonos Radio, wat een soort streamingversie van SiriusXM is.

Sonos Arc

☆☆☆☆☆ Koppelingspictogram Lees recensie Geek's volledige recensie

De Sonos Arc biedt hoogwaardige audio met gevirtualiseerde Dolby Atmos. Hij kan draadloos worden gekoppeld met andere Sonos-speakers en bevat een aantal draadloze connectiviteitsopties, zoals AirPlay en Chromecast.

Amazon

$799.00
$894.95 Bespaar 11%

Best Buy

$ 799,99
$ 899,99 Bespaar 11%

Doel

$ 799,00
$ 899,00 Bespaar 11%

Sonos Beam Gen 2 (zwart)

☆ ☆☆☆☆ Koppelingspictogram Lees How-To Geek's volledige review

De betaalbare Sonos Beam (Gen 2) levert rijk geluid met ondersteuning voor gevirtualiseerde Dolby Atmos. Het is een perfecte optie voor kleinere kamers en kan worden geüpgraded met Sonos' home theatre-componenten.

Amazon

$399.00
$449.00 Bespaar 11%

Best Buy

$ 399,99
$ 449,99 Bespaar 11%

Doel

$ 399,00
$ 449,00 Bespaar 11%