IIT Madras werkt samen met Cargill om beurzen voor BS-diploma's te verstrekken

0
57

Cargill Scholarship: Studenten van het Indian Institute of Technology (IIT), Madras kunnen nu een volledige beurs krijgen om BS in Data Science Applications te volgen. De beurs is gelanceerd in samenwerking met Cargill, een Amerikaans wereldwijd voedsel- en landbouwbedrijf.

Studenten worden gekozen op basis van het kwalificatiecriterium Merit-cum-Means. Elk jaar volgen ongeveer 7.500 nieuwe studenten het programma, waarvan tussen de 25 en 30 procent een jaarlijks gezinsinkomen heeft van minder dan Rs 5 lakh. Met de Cargill Scholarship kunnen ongeveer 100 studenten uit gezinnen met lage inkomens hun ambitie nastreven om IIT Madras bij te wonen.

Lees |IIT Madras ontvangt een beurs ter waarde van Rs 242 crore voor onderzoek naar Lab Grown Diamonds

IIT Madras lanceerde de BS in Data Science and Applications-programma in juni 2020. Na zes academische termijnen gaat het programma zijn derde jaar in. Het programma heeft zojuist zilver gewonnen in de QS-Wharton Reimagine Education Award voor het beste online programma.

Tot nu toe hebben meer dan 22.000 studenten zich gekwalificeerd voor het programma, waarvan er momenteel meer dan 17.000 zijn ingeschreven. Terwijl 195 studenten een diploma volgen, volgen er meer dan 4.500 een diploma.

Alleen verhalen van abonneesBekijk alles

Hoe een toiletcampagne levens veranderde, vrouwen hielp in Telangana's Narayanpet

Samenzwering, gegevensdiefstal met ex-personeel: bedrijf Digital India beschuldigt pvt-bedrijf

Na CUET daalt het aantal DU-opnames met 25%; inschrijving van meisjes ziet dalen

Wat zit er in een naam? PlentyMonthly-plan om toegang te krijgen tot Budget

De IIT Madras BS Degree in Data Science and Applications is een uniek programma dat studenten verschillende ingangs- en uitgangskeuzes biedt, waardoor ze kunnen afsluiten met een certificaat, diploma of diploma . Dit programma omvat vier niveaus en een student moet alle vier de niveaus succesvol afronden om de BS-graad in Data Science and Applications te behalen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd