Hoe u uw leeftijd op TikTok kunt wijzigen

0
34
Hannah Stryker/How-To Geek

Om je leeftijd in TikTok te wijzigen, moet je contact opnemen met de klantenservice door naar Profiel > Instellingen en privacy > Meld een probleem > Account en profiel > Profiel bewerken > Anders > Meer hulp nodig. Voer een verzoek in om uw geboortedatum te wijzigen en tik op 'Verzenden'.

Zie je “Dit bericht heeft een leeftijdsbeperking” berichten op TikTok terwijl je dat niet zou moeten zijn? Om dit op te lossen, moet je je geboortedatum wijzigen in je TikTok-account. TikTok maakt het niet zo gemakkelijk, maar we laten je zien wat je moet doen.

Inhoudsopgave

Kun je je geboortedatum op TikTok wijzigen?
Werk je geboortedatum bij om een ​​TikTok-leeftijdsbeperkingsfout op te lossen
Wat als TikTok me mijn verjaardag niet laat wijzigen?

Kun je je geboortedatum op TikTok wijzigen?

Als je je leeftijd moet wijzigen, heeft de TikTok-app geen instelling die je daar direct voor kunt aanpassen. In plaats daarvan moet u contact opnemen met de klantenondersteuning van de app en hen vragen uw gegevens bij te werken.

Dat is echter niet alles. Het TikTok-klantenondersteuningsteam zal om uw geldige identiteitskaart vragen, zoals een rijbewijs, waarop de juiste geboortedatum staat vermeld. Ze werken die informatie vervolgens bij in uw account.

Zodra dat is gebeurd, en op voorwaarde dat u ouder bent dan 18 jaar en u hebt bevestigd dat “Beperkte modus” is uitgeschakeld in uw instellingen voor digitaal welzijn, ziet u geen leeftijdsgebonden foutmeldingen meer in uw account.

Werk uw verjaardag bij om dit op te lossen een TikTok-leeftijdsbeperkingsfout

Volg deze stappen om leeftijdsbeperkingsfouten te omzeilen en uw geboortedatumgegevens in uw TikTok-account te corrigeren.

Start de TikTok-app op je telefoon en selecteer “Profiel” in de rechterbenedenhoek.

Op de profielpagina , tik in de rechterbovenhoek op het hamburgermenu (drie horizontale lijnen) en kies 'Instellingen en privacy'.

Scrol omlaag op de volgende pagina en tik op “Een probleem melden.

In de rubriek “Onderwerpen” sectie, selecteer “Account en profiel.

Kies op de volgende pagina voor Profiel bewerken > Anders.

Tik op “Meer hulp nodig? ”

Tik op het scherm dat wordt geopend op de knop “Vertel ons uw feedback” tekstveld en typ uw vraag. U wilt iets zeggen als “Ik wil graag de geboortedatum in mijn TikTok-account bijwerken en ik stuur graag een geldige identiteitskaart om mijn echte geboortedatum te bewijzen.” 8221;

Wanneer u uw bericht hebt getypt, tikt u op “Verzenden” om het bericht te verzenden.

TikTok verwerkt je verzoek en neemt binnen een paar dagen contact met je op. U wordt gevraagd een geldige identiteitskaart te overleggen waarop uw geboortedatum staat vermeld. Zodra u dit document verstrekt, zou het platform de geboortedatum in uw account moeten bijwerken. Je bent dan helemaal klaar.

Wat als TikTok me mijn verjaardag niet laat veranderen?

Als je niets van TikTok hoort, zelfs niet nadat je meerdere verzoeken hebt verzonden, heb je nog een laatste optie: verwijder je bestaande TikTok-account en maak een nieuwe aan. Zorg er deze keer voor dat je je juiste geboortedatum invoert om leeftijdsbeperkingsfouten te voorkomen.

Helaas verlies je al je accountgegevens wanneer je dit doet, inclusief je video's, volgers, volgers, en al het andere dat aan uw account is gekoppeld, dus u moet dit alleen doen als u zeker weet dat TikTok uw verzoek niet zal goedkeuren.

Wilt u het meeste uit TikTok halen? Leer hoe je het algoritme kunt resetten, hoe je moet naaien, hoe je live kunt gaan of waar TikTok zijn naam vandaan heeft.

GERELATEERD: Hoe je je TikTok-account kunt verwijderen

LEES VOLGENDE

  • › 5 verrassende dingen die je niet kunt zeggen op TikTok
  • › Hoe u uw TikTok-account verwijdert
  • › Hoe u uw TikTok-gebruikersnaam kunt wijzigen
  • › Hoe u uw TikTok-naam kunt wijzigen
  • › Live gaan op TikTok
  • › PSA: je kunt boeken en documenten e-mailen naar je Kindle
  • › Deze enorme gebogen ultrabrede monitor van LG kost vandaag $ 337
  • › Screen Record op iPhone