Få PC-kraft med surfplattaportabilitet i Surface Pro 9 för $200 rabatt

0
34
Microsoft

Om du inte kan välja mellan att skaffa en ny bärbar dator eller surfplatta, varför inte dela mellanskillnaden och få båda? Microsoft kombinerar kraften hos en fullfjädrad PC med bekvämligheten av en surfplatta med Surface Pro 9. 13-tums Surface Pro 9, som släpptes i oktober 2022, finns för närvarande till försäljning för 1 399,99 USD (200 USD rabatt) och är en fantastisk enhet för företag, distanspendlare och frilansare.

Microsofts Surface Pro 9 är inte din vanliga surfplatta. När den paras ihop med Surface Pro Signature-tangentbordet och Surface Slim Pen 2 (båda säljs separat) blir det en arbetsstation som klarar praktiskt taget allt som en stationär kan göra. Den kraftfulla surfplattan kommer med 8 GB, 16 GB eller 32 GB RAM och antingen en 12:e generationens Intel Core i5- eller i7-processor. Detta erbjudande på $200 är dock endast tillgängligt på 16GB och 32GB varianter, som båda kommer med i7-standarden. Du kommer att ha gott om utrymme för att lagra dina nödvändiga applikationer och dokument, med en 256 GB, 512 GB eller 1 TB SSD. För att ta hem Microsoft Surface Pro 9 för $1 399,99 måste du köpa 16 GB RAM, 256 GB-konfiguration.

Microsoft Surface Pro 9

Microsofts Surface Pro 9 är en kraftfull, fullfjädrad Windows-arbetsstation som kan gå från en 13-tums surfplatta till en bärbar dator med rätt tillbehör.

Bästa köp

1 399,99 USD
1 599,99 USD Spara 13 %

Oavsett om du letar efter en bärbar dator eller surfplatta, byter Surface Pro 9 enkelt mellan de två lägena. Med ett inbyggt stödställ kan du dra full nytta av den 13-tums PixelSense Flow-pekskärmen. Fäst Surface Pro Signature-tangentbordet för att konvertera det till en riktig arbetsstation. För att allt ska se fräscht ut når skärmen 2880 x 1920 upplösning och 120Hz uppdateringsfrekvens. Den uppdaterade oktober 2022-modellen av Surface Pro har omarbetats för att vara den mest kraftfulla i sitt sortiment, med ett långvarigt batteri klassat för upp till 15,5 timmar.

Microsofts Surface Pro 9 kan göra praktiskt taget allt som en modern dator kan. För $1 399,99 ($200 rabatt) är det ett rimligt pris vid rätt tidpunkt att uppgradera din bärbara arbetsstation till något som kan göra allt.

Microsoft Surface Pro 9

Microsofts Surface Pro 9 är en kraftfull, fullfjädrad Windows-arbetsstation som kan gå från en 13 -tums surfplatta till en bärbar dator med rätt tillbehör.

Bästa köp

1399,99 USD
1599,99 USD Spara 13 %

LÄS NÄSTA

  • › PSA: Du kan e-posta böcker och dokument till din Kindle
  • › Denna enorma böjda ultravida bildskärm från LG kostar 337 $ idag
  • › Nya HP Pro x360 Fortis är en 2-i-1 bärbar dator under 500 $
  • › Så här skärminspelning på iPhone
  • › Så här ändrar du din ålder på TikTok
  • › Du behöver en “Idéhink”