Deze enorme gebogen ultrabrede monitor van LG kost vandaag $ 337

0
71

Als uw bureau een upgrade nodig heeft, kan een upgrade naar een ultrabrede monitor u meer ruimte geven voor alles, van spreadsheets tot games. U kunt er nu een krijgen van LG voor 28% korting op de oorspronkelijke prijs.

De 32-inch LG UltraWide Monitor Curved (ja, dat is de echte naam) is momenteel te koop bij Amazon voor $ 336,99. Het is een gebogen IPS-scherm met een resolutie van 3440 x 1440 en een beeldverhouding van 21:9. Dat geeft het effect van twee vierkante monitoren op je bureau, maar zonder rand in het midden. Je hebt voldoende ruimte om applicaties naar elke kant of hoek in Windows te klikken, of om films en games te bekijken met een bredere beeldverhouding. Er is echter geen ondersteuning voor een hoge verversingssnelheid (het is 60 Hz), of AMD FreeSync- en Nvidia G-SYNC-functies.

LG UltraWide gebogen monitor

Deze ruime 34-inch ultrabrede monitor biedt u meer dan genoeg ruimte voor productief werk, films kijken of games spelen aan uw bureau.

Amazon

$ 336,99
$ 469,99 Bespaar 28%

De monitor van LG ondersteunt typische connectiviteitsopties, waaronder DisplayPort en twee HDMI-poorten, maar hij functioneert ook als een USB Type-C-hub. Sluit je de monitor aan op een laptop met USB Type-C, dan laadt hij de laptop op met “tot 90W,” en sluit automatisch de USB- en Ethernet-poorten aan de achterkant van het scherm aan. Dat is een fantastische feature als je voornamelijk vanaf een laptop werkt — door één enkele kabel aan te sluiten, verandert uw MacBook, Dell XPS 13 of andere laptop in een volwaardig desktopwerkstation.

Dit is niet helemaal de laagste prijs ooit — trackingplatform Keepa meldt dat het in een kort moment in 2022 is gedaald tot $ 303 — maar het is de afgelopen maanden meer dan $ 400 geweest. Dit is een geweldig moment om het op te pakken, als u op zoek bent naar een monitorupgrade.

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u uw leeftijd kunt wijzigen op TikTok
  • › De nieuwe HP Pro x360 Fortis is een 2-in-1-laptop onder de $500
  • › Krijg pc-kracht met tablet-draagbaarheid in de Surface Pro 9 voor $ 200 korting
  • › PSA: je kunt boeken en documenten e-mailen naar je Kindle
  • › Screen Record op iPhone
  • › Wat is een condensatormicrofoon en hoe werken ze?