Denna enorma böjda ultravida monitor från LG kostar 337 $ idag

0
82

Om ditt skrivbord är i behov av en uppgradering kan uppgradering till en ultrabred bildskärm ge dig mer utrymme för allt från kalkylblad till spel. Nu kan du få en från LG för 28 % rabatt på originalpriset.

Den 32-tums LG UltraWide Monitor Curved (ja, det är det riktiga namnet) finns för närvarande till försäljning på Amazon för $336,99. Det är en böjd IPS-skärm med en upplösning på 3440 x 1440 och ett bildförhållande på 21:9. Det ger den effekten av att ha två fyrkantiga bildskärmar på ditt skrivbord, men utan en kant i mitten. Du har gott om utrymme för att fästa applikationer på varje sida eller hörn i Windows, eller njuta av filmer och spel med ett bredare bildförhållande. Det finns dock inget stöd för hög uppdateringsfrekvens (det är 60 Hz), eller några AMD FreeSync- och Nvidia G-SYNC-funktioner.

LG UltraWide Curved Monitor

Denna rymliga 34-tums ultravida monitor ger dig mer än tillräckligt med utrymme för produktivitetsarbete, titta på film eller spela spel vid skrivbordet.

Amazon

336,99 $
$469,99 Spara 28 %

LG’s bildskärm stöder typiska anslutningsalternativ, inklusive DisplayPort och två HDMI-portar, men den fungerar också som en USB Type-C-hubb. Om du ansluter bildskärmen till en bärbar dator med USB Type-C kommer den att ladda den bärbara datorn med “upp till 90W,” och ansluter automatiskt USB- och Ethernet-portarna på skärmens baksida. Det är en fantastisk funktion om du främst arbetar från en bärbar dator — genom att koppla in en enda kabel förvandlas din MacBook, Dell XPS 13 eller annan bärbar dator till en komplett stationär arbetsstation.

Detta är inte riktigt det lägsta priset någonsin — spårningsplattformen Keepa rapporterar att den sjönk till 303 $ ett kort ögonblick 2022 — men det har varit över $400 under de senaste månaderna. Nu är en lika bra tid som någon annan att hämta den, om du är ute efter en uppgradering av bildskärmen.

LÄS NÄSTA

  • › Få PC-kraft med surfplattaportabilitet i Surface Pro 9 för $200 rabatt
  • › Nya HP Pro x360 Fortis är en 2-i-1 bärbar dator under 500 $
  • › Du behöver en “Idéhink”
  • › PSA: Du kan e-posta böcker och dokument till din Kindle
  • › Så här skärminspelning på iPhone
  • › Hur du ändrar din ålder på TikTok