De Amazon-producten van minder dan $ 20 die het leven een beetje gemakkelijker maken

0
41
FryAway/Kootek/XYKEE

We willen allemaal dat ons leven een beetje makkelijker wordt. Gelukkig hoeft dit vereenvoudigen niet duur te zijn. Er zijn veel betaalbare artikelen die u kunnen helpen uw dagelijkse routine te verbeteren en de kleine dingen in het leven beter beheersbaar te maken.

Inhoudsopgave

Verlengstuk zonneklep voor auto
Oplader voor draadloze telefoon
Baardslabbetje
Face Ice Roller
Lade-opbergers
Elektrische Aansteker
Magnetische Polsband
Tandpasta Squeezer
Luchtbevochtiger Druppels
Ananasboor
Blinde Stofdoeken
Vaatwassermagneet
Olieverstevigingspoeder
Stofscheerapparaat

Auto Zonneklep Verlenger

SAILEAD

Een autovizierverlenger is een onmisbaar accessoire voor elk voertuig. Het biedt extra bescherming tegen de zon, waardoor verblinding en hitte die de auto kunnen binnendringen worden verminderd. Dit kan het rijden veel comfortabeler maken, vooral tijdens de heetste uren van de dag. Het kan autorijden ook veiliger voor u maken door de zon uit uw ogen te houden.

SAILEAD Gepolariseerde zonneklep Zonneschermverlenger voor auto

Blokkeer de zon en maak autorijden gemakkelijker.

Amazon

$ 16,39
$ 33,99 Bespaar 52%

Draadloze telefoonoplader

Anker

Als je niet weet welk merk smartphone de ontvanger van je cadeau heeft, is deze draadloze oplader het perfecte cadeau. Het is compatibel met de meeste smartphones en werkt ook voor sommige draadloze oordopjes. Hij laadt zelfs op door telefoonhoesjes die tot 5 millimeter dik zijn.

Anker PowerWave 10W Qi-gecertificeerde oplader

Laad Samsung Galaxy-apparaten op met maximaal 10W, iPhones met maximaal 7,5W en andere Qi-gecertificeerde apparaten met 5W.

Amazon

$ 15,99
 

Anker

$ 18,99
 

Baardslabbetje

Aksice

Als je het beu bent om je baardhaar na het scheren op te ruimen, is dit baardslabbetje een redder in nood. Het is ontworpen om al het afgeknipte en uitgevallen haar van het baardtrimmen op te vangen, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het opruimen na elke verzorgingssessie. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en zelf op te bergen.

Baardslab Baardschort< /h3>

Geen losse haren meer opruimen in de badkamer.

Amazon

$ 11,99
$16,99 Bespaar 29%

Face Ice Roller

BAIMEI

Een gezichtsijsroller is een uitstekende investering voor iedereen die zijn huidverzorgingsroutine wil verbeteren. De koude temperatuur van de ijsroller kan wallen en ontstekingen helpen verminderen, waardoor hij perfect is voor gebruik na een lange dag of na het sporten. Het helpt ook de bloedsomloop te verbeteren en de lymfedrainage te bevorderen, waardoor uw huid er helderder en frisser uitziet.

IJsroller voor gezicht

Ontblader uw gezicht snel en gemakkelijk.

Amazon

$ 9,99
$ 15,99 Bespaar 38%< /p>

Lade-organizers

Kootek

Door een ongeorganiseerde lade bladeren voor een item dat je gegarandeerd nooit zult vinden, is een zekere manier om je dag te verpesten. Deze opbergbakjes helpen je om alles op zijn plaats te houden, zodat je nooit meer naar een item hoeft te zoeken. Het doorzichtige plastic maakt het ook gemakkelijk om alles te zien en past bij de stijl van je huis.

Kootek 9-delige opberglades voor bureauladen

Houdt elke lade georganiseerd.

Amazon

$19.99
$23.99 Bespaar 17%

< h2 role="heading" aria-level="2">Elektrische aansteker

Leejie

We hebben dit product al een paar keer genoemd op LifeSavvy, en dat is omdat het een van de handigste dingen is die je ooit zult kopen. Deze elektrische aansteker is een handige en veilige keuze voor het aansteken van kaarsen, grills, open haarden en meer. Het is ook klein en slank, waardoor het draagbaar en handig is voor dagelijks gebruik binnen en buiten.

Elektrische boogaansteker

Deze aansteker is effectief en leuk om te gebruiken.

Amazon

$ 10,99
$ 14,99 Bespaar 27%

Magnetische polsband

HORUSDY

Als je handig bent in huis, weet je hoe lastig het is om om de paar minuten in je gereedschapskist te zoeken naar een schroef of bout. Betreed deze magnetische polsband. Het is ingebed met 10 krachtige magneten, waardoor je kleine metalen voorwerpen, schroeven en meer kunt opbergen. Of u nu aan een thuisproject werkt of in een professionele omgeving, dit polsbandje is misschien wel het handigste product dat u aan uw gereedschapskist toevoegt.

HORUSDY magnetische polsband & Universal Socket Grip

Een geweldige accessoire voor mensen die van doe-het-zelfprojecten houden.

Amazon

$19.39
 

Tandpasta Tube Squeezer

XYKEEY

Het kan aanvoelen als een onmogelijke strijd om het laatste beetje tandpasta uit de tube te krijgen. Hoe je de tube ook knijpt, rolt of manipuleert, je weet altijd dat er wat meer pasta in zit. Verspil niet meer met deze tandpasta tube knijper, die je zal helpen om elke laatste druppel tandpasta te krijgen voordat je de tube moet weggooien.

XYKEEY Tube Squeezer voor tandpasta

Krijg elke laatste druppel.

Amazon

$12.97 < img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
 

Luchtbevochtiger Druppels

Dry Element

Het schoonmaken van je luchtbevochtiger kan lastig zijn. Hoewel het zo nu en dan een grondige reiniging nodig heeft, kunnen deze luchtbevochtigerdruppels aan het water in uw luchtbevochtiger worden toegevoegd om slijmophoping op oppervlakken te voorkomen en kalkaanslag te verminderen. Ze ontgeuren ook om onaangename geuren te voorkomen.

Luchtbevochtigerdruppels

Voorkom dat uw luchtbevochtiger vuil wordt.

Amazon

$ 19,95
 

Ananasboor

SameTech

Ananasboren maken het gemakkelijk om de taaie centrale kern van ananas in slechts enkele seconden te verwijderen, waardoor u tijd en moeite bespaart. Ze zijn veiliger in gebruik dan een mes en verminderen het risico op letsel tijdens het snijden. Bovendien produceren ze perfect uniforme plakjes, waardoor het gemakkelijker wordt om van je ananas te genieten in een verscheidenheid aan gerechten of als een gezonde snack.

SameTech Ananas Peeler Corer

Bespaar jezelf veel tijd.

Amazon

$12.99
$ 25,00 Bespaar 48%

Blind Dusters

HIWARE

Kunststof jaloezieën verzamelen ongelooflijk veel stof, maar ze kunnen lastig schoon te maken zijn. Gelukkig kunt u het proces veel gemakkelijker maken door een paar jaloezieënstofdoeken te gebruiken, die zijn ontworpen om het reinigen van horizontale jaloezieën gemakkelijker en sneller te maken. Deze tool is gemaakt om de boven- en onderkant van twee rijen jaloezieën tegelijk schoon te maken en zal uw schoonmaaktijd aanzienlijk verkorten als het gaat om stof rond uw ramen.

Hiware microvezel horizontale jaloeziereinigers

Dit perfect gevormde hulpmiddel maakt het reinigen van jaloezieën een fluitje van een cent.

Amazon

$ 7,99
$ 12,99 Bespaar 38%

Vaatwassermagneet

Oxepleus

“Is de vaatwasser schoon?” Of je deze vraag deze week al tientallen keren hebt gehoord of dat je er net zo vaak aan denkt, het bijhouden van de status van je gerechten kan frustrerend zijn. Deze simpele vaatwassermagneet laat je in een oogwenk weten of de vaat schoon of vuil is. Vergeet het alleen niet te gebruiken!

Vaatwasser Magneet Schoon Vuil bord

Verwar vuile vaat nooit meer met schone.

Amazon

$ 6,99
$9,99 Bespaar 30%

Oil Solidifier Powder

FryAway

Enkele van de beste recepten die er zijn, zijn het bakken van dingen in veel olie, en die olie kan moeilijk te verwijderen zijn. FryAway Oil Solidifier Powder is een uniek product dat het gemakkelijk maakt om gebruikte frituurolie weg te gooien. Het werkt door vloeibare olie om te zetten in een vast, niet-toxisch materiaal dat gemakkelijk in de prullenbak kan worden gegooid, waardoor het een veel milieuvriendelijkere optie is dan de olie in de gootsteen te gieten.

FryAway kookolie-verstevigingspoeder

De eenvoudigste manier om vuile olie op te ruimen.

Amazon

$ 9,99
 

Stofscheerapparaat

Conair

We hebben allemaal wel eens die vervelende pilling ervaren die voorkomt op truien en andere pluizige artikelen. Gelukkig is de Conair Fabric Shaver en Lint Remover een handig hulpmiddel dat snel pluisjes, pillen en pluisjes van je kleding en bekleding verwijdert. Het op batterijen werkende ontwerp maakt het draagbaar en handig in gebruik, en het grote scheerhoofd dekt een groot gebied af voor een efficiënte verwijdering van pluizen.

Conair Fabric Shaver en Lint Remover

Verwijder vervelende pilling.

Amazon

$13.99
$14.99 Bespaar 7%< /p> Best Buy

$ 13,99
 

Doel

$ 14,99
 

U hoeft niet veel geld uit te geven om uw leven gemakkelijker te maken. Deze Amazon-producten bieden betaalbare manieren om je leven te vereenvoudigen.