Amul verhoogt melkprijzen met Rs 3, Gujarat vrijgesteld

0
67

De Gujarat Cooperative Milk Marketing Federation (GCMMF) verhoogde vrijdag de prijs van melk, verkocht onder de merknaam Amul, met Rs 3 in alle markten, behalve Gujarat, met onmiddellijke ingang.

In een persbericht aan alle Amul Milk-retailers, consumenten en distributeurs, zei GCMMF donderdag: “We willen u informeren dat de prijs van Amul-buidelmelk (alle varianten) met ingang van de nachtverzending van 2 februari 2023 naar boven is bijgesteld. ”

In feite is de prijs van één liter Amul Gold herzien naar Rs 66, terwijl Amul Taaza nu Rs 54 per liter kost, Amul koemelk op Rs 56 per liter en Amul A2 Buffelmelk voor Rs 70 per liter. Volgens een hoge GCMMF-functionaris is het besluit genomen om de toenemende geallieerde kosten van exploitatie en productie van melk op te vangen.

Volgens de functionaris zal het besluit om de kosten in Gujarat te verhogen te zijner tijd worden genomen. De GCMMF heeft de melkprijs in Vizag, Patna en Srinagar vanaf nu ongewijzigd gelaten.

Alleen abonnees VerhalenBekijk het AllMonthly-abonnement om toegang te krijgen tot Budget