Amazon-produkterna under 20 $ som gör livet lite enklare

0
72
FryAway/Kootek/XYKEE

Vi vill alla att våra liv ska bli lite enklare. Lyckligtvis behöver det inte vara dyrt att förenkla detta. Det finns många prisvärda föremål där ute som kan hjälpa till att förbättra din dagliga rutin och göra de små sakerna i livet mer hanterbara.

Innehållsförteckning

Solskyddsförlängare för bil
Trådlös telefonladdare
Skägghaklapp
Face Ice Roller
Lådorganisatorer
Elektrisk tändare
Magnetiskt armband
Tandkrämsrörspressare
luftfuktardroppar
Ananaskärnare
Blinddammare
Diskmaskinsmagnet
Oil Solidifier Pulver
Tygrekapparat

Car Sun Visor Extender

SEGLAD

En bilvisirförlängare är ett måste till alla fordon. Det ger extra skydd mot solen, vilket minskar bländningen och värmen som kan komma in i bilen. Detta kan göra körningen mycket bekvämare, särskilt under de varmaste timmarna på dygnet. Det kan också göra körningen säkrare för dig genom att hålla solen borta från ögonen.

SAILEAD Polariserat solskydd solskyddsförlängare för bil

Blockera solen och gör körningen enklare.

Amazon

16,39 USD
33,99 USD Spara 52 %

Trådlös telefonladdare

Anker

Om du inte vet vilket märke av smartphone din presentmottagare har, är denna trådlösa laddare den perfekta presenten. Den är kompatibel med de flesta smartphones och fungerar även för vissa trådlösa hörlurar. Den laddas till och med genom telefonfodral som är upp till 5 millimeter tjocka.

Anker PowerWave 10W Qi-certifierad laddare

Ladda Samsung Galaxy-enheter med upp till 10W, iPhones med upp till 7,5W och andra Qi-certifierade enheter med 5W.

Amazon

15,99 USD
 

Anker

18,99 USD
 

Skägghaklapp

Aksice

Om du är trött på att rensa upp skägghår efter rakning, kommer denna skägghaklapp att vara en livräddare. Den är designad för att fånga upp alla klipp och fallna hårstrån från skäggklippning, vilket sparar tid och ansträngning att städa upp efter varje grooming session. Den är också lätt att rengöra och förvara själv.

Skägghaklapp Skäggförkläde< /h3>

Inga mer att städa bort herrelösa hårstrån i badrummet.

Amazon

11,99 USD
$16,99 Spara 29%

Face Ice Roller

BAIMEI

En isrulle för ansiktet är en utmärkt investering för alla som vill förbättra sin hudvårdsrutin. Den kalla temperaturen på isrullen kan hjälpa till att minska svullnader och inflammationer, vilket gör den perfekt att använda efter en lång dag eller efter träning. Det hjälper också till att öka cirkulationen och främja lymfdränage, vilket gör att din hud ser ljusare och fräschare ut.

Ice Roller for Face

Avblåsa din ansikte snabbt och enkelt.

Amazon

9,99 USD
15,99 USD Spara 38 %< /p>

Lådorganisatörer

Kootek

Att blanda igenom en oorganiserad låda efter ett föremål som du garanterat aldrig kommer att hitta är ett säkert sätt att förstöra din dag. Dessa organisatörsbrickor hjälper dig att hålla allt på plats så att du aldrig behöver leta efter ett föremål igen. Den genomskinliga plasten gör det också lätt att se allt och passar ditt hems stil.

Kootek 9 st Skrivbordslådor Organisationsbrickor

Håll ordning på varje låda.

Amazon

19,99 USD
23,99 USD Spara 17 %

< h2 role="heading" aria-level="2">Elektrisk tändare

Leejie

Vi har nämnt den här produkten ganska många gånger på LifeSavvy, och det beror på att det är en av de mest användbara sakerna du någonsin kommer att köpa. Denna elektriska tändare är ett bekvämt och säkert val för att tända ljus, grillar, öppna spisar och mer. Den är också liten och smal, vilket gör den bärbar och bekväm för daglig användning inomhus och utomhus.

Electric Arc Lighter

Denna tändare är effektiv och rolig att använda.

Amazon

10,99 $
14,99 $ Spara 27 %

Magnetiskt armband

HORUSDY

Om du är händig i huset vet du hur jobbigt det är att gräva igenom din verktygslåda med några minuters mellanrum efter en skruv eller bult. Ange detta magnetiska armband. Den är inbäddad med 10 kraftfulla magneter, vilket ger dig möjlighet att lagra små metallföremål, skruvar och mer. Oavsett om du arbetar med ett hemprojekt eller i en professionell miljö, kan detta armband vara den mest användbara produkten du lägger till i din verktygslåda.

HORUSDY Magnetiskt armband & Universal Socket Grip

Ett bra tillbehör för människor som gillar gör-det-själv-projekt.

Amazon

19,39 USD
 

Tandpasta Tube Squeezer

XYKEEY

Det kan kännas som en omöjlig kamp att få ut den sista biten tandkräm ur tuben. Oavsett hur du klämmer, rullar eller manipulerar tuben, vet du alltid att det finns lite mer pasta däri. Slösa inte mer med denna tandkrämsrörspressare, som hjälper dig att få i dig varenda droppe tandkräm innan du behöver slänga tuben.

XYKEEY Toothpaste Tube Squeezer

Få varenda droppe.

Amazon

12,97 $ < img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
 

Luftare Droppar

Dry Element

Det kan vara jobbigt att rengöra din luftfuktare. Även om den fortfarande behöver en djuprengöring då och då, kan dessa luftfuktardroppar läggas till vattnet i din luftfuktare för att förhindra slemmiga ansamlingar på ytor och minska avlagringar. De deodoriserar också för att förhindra obehagliga lukter.

Luftare droppar

Se till att din luftfuktare inte blir smutsig.

Amazon

19,95 USD
 

Ananaskärnare

SameTech

Ananaskärna gör det enkelt att ta bort den tuffa centrala kärnan av ananas på bara några sekunder, vilket sparar tid och ansträngning. De är säkrare att använda än en kniv och de minskar risken för skador vid skärning. Dessutom producerar de perfekt enhetliga skivor, vilket gör det lättare att njuta av din ananas i en mängd olika rätter eller som ett hälsosamt mellanmål.

SameTech Pineapple Peeler Corer

Spara dig själv massor av tid.

Amazon

12,99 USD
$25,00 Spara 48%

Blind Dusters

HIWARE

Persienner av plast samlar otroligt mycket damm, men de kan vara jobbiga att rengöra. Lyckligtvis kan du göra processen mycket enklare genom att använda ett par rullgardiner, som är utformade för att göra rengöring av horisontella rullgardiner enklare och snabbare. Det här verktyget är byggt för att rengöra över- och undersidan av två rader persienner åt gången och kommer att avsevärt minska din rengöringstid när det gäller att damma runt dina fönster.

Hiware Microfiber Horizontal Blind Cleaners

Detta perfekt formade verktyg gör rengöring av persienner till en lek.

Amazon

7,99 USD
12,99 USD Spara 38 %

Diskmaskinsmagnet

Oxepleus

“Är diskmaskinen ren?” Oavsett om du har hört den här frågan ett dussin gånger den här veckan eller om du tänker på det lika ofta, kan det vara frustrerande att hålla reda på statusen för dina rätter. Denna enkla diskmaskinsmagnet låter dig veta om disken är ren eller smutsig på ett ögonblick. Glöm bara inte att använda den!

Diskmaskinsmagnet Clean Dirty-skylt

Förväxla aldrig att smutsig disk är ren igen.

Amazon

6,99 USD
9,99 USD Spara 30 %

Oil Solidifier Powder

FryAway

Några av de bästa recepten där ute handlar om att steka saker i mycket olja, och den oljan kan vara svår att bli av med. FryAway Oil Solidifier Powder är en unik produkt som gör det enkelt att kassera använd matolja. Det fungerar genom att flytande olja förvandlas till ett fast, giftfritt material som lätt kan slängas i papperskorgen, vilket gör det till ett mycket mer miljövänligt alternativ än att hälla oljan i avloppet.

FryAway Cooking Oil Solidifier Powder

Det enklaste sättet att rensa upp smutsig olja.

Amazon

9,99 USD
 

Tygrekapparat

Conair

Vi har alla upplevt den där irriterande pillingen som uppstår på tröjor och annat luddigt föremål. Lyckligtvis är Conair Fabric Shaver och luddborttagare ett praktiskt verktyg som snabbt tar bort ludd, piller och ludd från dina kläder och klädsel. Dess batteridrivna design gör den bärbar och bekväm att använda, och dess stora rakhuvud täcker ett brett område för effektiv borttagning av ludd.

Conair tygrakapparat och luddborttagare

Bli av med irriterande pilling.

Amazon

13,99 USD
14,99 USD Spara 7 %< /p> Bästa köp

13,99 USD
 

Mål

14,99 USD
 

Du behöver inte spendera mycket pengar för att göra ditt liv enklare. Dessa Amazon-produkter erbjuder prisvärda sätt att förenkla ditt liv.