Waar 'Groundhog Day' deze Groundhog's Day te streamen

0
38
D Guest Smith/Shutterstock.com

De film Groundhog Day uit 1993 gaat over de tegenslagen van de misantropische weerman Phil Connors, waarbij hij vast komt te zitten in het steeds opnieuw leven op dezelfde dag in de stad Punxsutawney, Pennsylvania, terwijl het verslag deed van de jaarlijkse Groundhog Day-vieringen. Hier is waar je deze Bill Murray-klassieker vandaag kunt streamen.

Video afspelen

 

Interessant is dat de drie grote streamingdiensten, Netflix, HBO Max en Amazon Prime Video, Groundhog Day niet als onderdeel van hun reguliere selectie hebben. Maar een paar lagere streamingdiensten hebben het vandaag beschikbaar, waaronder Philo en AMC+. Als u zich echter abonneert op een van deze services, kunt u deze mogelijk openen via Amazon-, YouTube- en Roku-interfaces. Bovendien heb je mogelijk toegang tot Groundhog Day op Sling TV, als het beschikbaar is in jouw regio.

Bekijk 'Groundhog Day' op AMC+

'Nou, wat als er geen morgen is?'

Winkel

Bekijk 'Groundhog Day' op Philo

'There was't one today'

Shop

GERELATEERDJe moet nog steeds Blu- Stralen en dvd's, hier is waarom

Als u niet voor die abonnementsservices betaalt, kunt u zich altijd aanmelden voor een gratis proefperiode om die traditionele kijkervaring binnen te halen. Als u geen zin heeft om te annuleren, kunt u huren of kopen Groundhog Day via de typische VOD-services, waaronder Amazon Video, Vudu, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft, Redbox en DirectTV.

Als u echter echt van Groundhog Day houdt en een traditie wilt beginnen, Als je er niet elk jaar naar wilt kijken, is het waarschijnlijk het beste om een ​​Blu-ray-exemplaar te kopen, zodat je niet meerdere diensten hoeft te doorzoeken om de film volgend jaar te vinden.

Groundhog Day 4K UHD + Blu-ray

Haal de cultklassieker van Bill Murray in huis om elke 2 februari te bekijken.

Amazon

$ 19,99
$ 30,99 Bespaar 35%

Best Buy

$ 30,99
&nb sp;

Doel

$ 19,99