Var kan man streama “Groundhog Day” Denna Groundhog's Day

0
41
D Guest Smith/Shutterstock.com

Filmen Groundhog Day från 1993 handlar om den misantropiske vädermannen Phil Connors missöden när han åkte fast och levde samma dag om och om igen i staden Punxsutawney, Pennsylvania, samtidigt som de täcker sitt årliga Groundhog Day-firande. Här kan du streama denna Bill Murray-klassiker idag.

Spela upp video

 

Intressant nog har de tre stora streamingtjänsterna, Netflix, HBO Max och Amazon Prime Video, inte Groundhog Day som en del av sitt vanliga urval. Men ett par streamingtjänster på lägre nivå har det tillgängligt idag, inklusive Philo och AMC+. Men om du prenumererar på en av dessa tjänster kan du kanske komma åt dem via Amazon, YouTube och Roku-gränssnitt. Dessutom kanske du kan komma åt Groundhog Day på Sling TV, om den är tillgänglig i ditt område.

Titta på “Groundhog Day” på AMC+

“Tja, tänk om det inte finns någon morgondag?”

Handla

Titta på “Groundhog Day” på Philo

“Det var ingen idag”

Handla

RELATERATDu bör fortfarande köpa Blu- Strålar och DVD-skivor, här är varför

Om du inte betalar för dessa prenumerationstjänster kan du alltid registrera dig för en gratis provperiod för att få in den traditionella visningen. Om du inte vill gå igenom besväret med att avbryta kan du hyra eller köpa Groundhog Day genom de typiska VOD-tjänsterna, inklusive Amazon Video, Vudu, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft, Redbox och DirectTV.

Men om du verkligen älskar Groundhog Day och vill starta en tradition när du tittar på den varje år är det förmodligen bäst att skaffa en Blu-ray-kopia så att du inte behöver söka igenom flera tjänster för att hitta filmen nästa år.

Groundhog Day 4K UHD + Blu-ray

Hämta Bill Murrays kultklassiker att se varje 2 februari.

Amazon

19,99 USD
30,99 USD spara 35 %

Bästa köp

30,99 USD
&nb sp;

Mål

19,99 USD