Toon je liefde met de beste geeky Valentijnsdaggeschenken

0
35
Bubbers BB/Shutterstock.com

Met de meest romantische dag van het jaar voor de deur, probeer je misschien het perfecte cadeau te vinden voor die ene speciale persoon in je leven. Hoewel bloemen en chocolaatjes leuk zijn, zijn het niet altijd de meest persoonlijke geschenken. Als je dit jaar je nerdvlag wilt laten wapperen, hebben we een aantal Valentijnsdagcadeaus gevonden om te helpen.

Of de liefde van je leven nu helemaal over Star Wars gaat of gek is over ruimte, je kunt een geschenk vinden dat ze zeker zal doen glimlachen op Valentijnsdag.

Inhoudsopgave

Beste voor Star Wars-fans: Star Wars I Love You I Know Print
Beste voor LEGO Lovers: LEGO Icons Flower Boeketset
Het beste om de liefde van Bob's Burgers te laten zien: Bob's Burgers-sleutelhangerset voor koppels
Het beste voor online dating Succesverhalen: Valentijnskaars voor online daten
Het beste voor mensen die van de maan en terug houden: Balkwan-maanlamp
Beste voor Super Mario Addicts: Hallmark Super Mario Valentijnsdagkaart
Het beste voor degenen die van een goede puzzel houden: Cryptex Puzzle Box
Het beste om ze te laten weten “I Choose You”: Pokémon gepersonaliseerde fles

Beste voor Star Wars-fans: Star Wars I Love You I Know Print

DragonFlies

Leia en Han Solo houden zich niet aan de traditionele regels van romantiek, wat hen zo aantrekkelijk maakt voor zoveel Star Wars-fans. Als je hun klassieker “I love you” scène met je partner, kun je de Star Wars I Love You, I Know Print ophalen.

Deze 11″ door 14″ print legt het iconische moment perfect vast door de silhouetten van de twee personages en de woorden “I love you” en “Ik weet het.” De poster is gedrukt met de Epson Stylus Pro 7900 op LUSTER-papier van professionele kwaliteit met behulp van Epson UltraChrome HDR. Dit alles betekent dat de print is ontworpen om meer dan 100 jaar mee te gaan.

Beste voor Star Wars-fans

Ik hou van je, ik ken Han Solo en Leia Star Wars 11 inch x 14 inch print

Betuig met deze print een eerbetoon aan je liefde voor je partner en Star Wars.

Amazon

$28.00
 

Beste voor LEGO Lovers: LEGO Icons Flower Bouquet Set

LEGO

We weten dat we hebben gezegd dat bloemen niet altijd het meest persoonlijke Valentijnsdaggeschenk zijn, maar er zijn uitzonderingen. Enkele voorbeelden zijn wanneer u een boeket kiest met de favoriete bloemen van uw geliefde of wanneer u de LEGO Icons bloemenboeketset koopt voor een LEGO-liefhebber.

Met deze LEGO bouwset kunnen bouwers de 756 onderdelen gebruiken om een ​​prachtig boeket te maken. Je vindt er LEGO-bloemen, waaronder rozen, leeuwebekken, klaprozen, asters, madeliefjes en zelfs grassen om wat extra groen toe te voegen. Alle bloemen zijn er in verschillende lengtes en veel ervan hebben beweegbare bloemblaadjes en bladeren. Het enige dat ontbreekt is een vaas om ze tentoon te stellen.

Het beste voor LEGO Lovers < h3>LEGO Icons Bloemboeket 10280 Bouwset voor volwassenen (756 stuks)

Met deze LEGO set kun je bloemen cadeau doen met een unieke twist.

Amazon

$59.99
 

Doel

$59.99
 

Best to Show Bob’s Burgers Love: Bob’s Burgers Couples Sleutelhanger Instellen

FAADBUK

Veel getrouwde stellen op tv lijken zich aan elkaar te ergeren, maar Bob en Linda van Bob’s Burgers geven een ander beeld van het huwelijksleven. Als jij en je partner een band hebben met dit eigenzinnige stel, zou de Bob’s Burgers Couples-sleutelhangerset het perfecte Valentijnsdagcadeau kunnen zijn.

Bij deze set ontvang je twee sleutelhangers. De ene zegt: “Jij bent de Linda voor mijn Bob,” en heeft een bedel met Linda's iconische bril, terwijl de ander zegt: “You’re the Bob to my Linda,” en bevat een kleine snor charme. Het is een geweldig geeky Valentijnsdagcadeau, omdat zowel jij als je partner hiermee je liefde voor elkaar en deze geliefde show kunnen tonen.

Best to Show Bob's Burgers Love

Bob's Burgers Koppels Sleutelhangerset

Laat de wereld zien hoeveel jij en je partner met Bob en Linda Belcher te maken hebben.

Amazon

$ 16,89
 

Beste succesverhalen over online daten: Valentijn& #8217;s Online Dating Candle

kouchu

Ware liefde online vinden was ooit eerder uitzondering dan regel. Echter, meer mensen ontmoeten nu “de ene” op datingwebsites en -apps. Als je een van deze gelukkige online-eerste romances bent, is deze online datingkaars voor Valentijnsdag het perfecte cadeau.

Verkrijgbaar in geuren zoals zwarte ceder, jeneverbes en lavendel, deze sojakaars zegt wat je bezighoudt en in je hart: “Jij bent het beste wat ik ooit op internet heb gevonden .” De kaars is 3.45″ hoog en 2.75″ breed, zodat het 50 uur lang net zo helder brandt als je geliefde.

Het beste voor succesverhalen over online daten

Valentijnskaars voor online daten

Laat je liefde weten dat ze het beste zijn dat je ooit op internet hebt gevonden.

Amazon

$22.99
 

Beste voor liefhebbers van de maan en terug: Balkwan Moon Lamp

Balkwan

Heb je je speciale persoon ooit verteld dat je van ze houdt tot de maan en terug? Als dat zo is, kun je ze een Valentijnsdagcadeau geven om het dit jaar te bewijzen met behulp van de Balkwan Moon Lamp. Zie het alsof je je partner wat ruimte geeft (op de best mogelijke manier).

Deze maanlamp is geprint met behulp van 3D-technologie en een topografische kaart van de echte maan van NASA, zodat je alle details op de maanoppervlak. Er zijn meerdere maten beschikbaar, zodat u de perfecte kunt vinden voor de ruimte van uw liefde. Over opties gesproken, de lamp heeft twee standen, waaronder zacht geel licht en helder wit licht. Wat de levensduur van de batterij betreft, de ingebouwde oplaadbare batterij gaat acht uur mee.

Het beste voor wie van de maan en terug houdt

Balkwan-maanlamp 3,5 inch

Laat je partner zien dat je liefde voor hen zo helder is als de maan.

Amazon

$ 14,39
$17,99 Bespaar 20%

Beste voor Super Mario Addicts: Hallmark Super Mario Valentine& #8217;s Dagkaart

Keurmerk

In de wereld van videogames zijn er maar weinig liefdesverhalen zo beroemd als die van Mario en Princess Peach. Als jij en de liefde van je leven een band hebben met deze Italiaanse loodgieter en de heerser van het Mushroom Kingdom, wil je de Hallmark Super Mario Valentijnsdagkaart pakken.

Op de voorkant van de roze en rode kaart staat Mario afgebeeld terwijl hij boven een piranhaplant springt, terwijl op de binnenkant te zien is dat hij een kus krijgt van zijn prinses. Zelfs met de tekst en foto's op de kaart is er voldoende ruimte om een ​​persoonlijk bericht op deze 5.8″ door 8.3″ Hallmark-kaart.

Beste voor Super Mario Addicts

Hallmark Super Mario Valentijnsdagkaart

Koppels die verwant zijn aan Mario en Princess Peach zullen dol zijn op deze Valentijnskaart.

Amazon

$5,59
 

Beste voor degenen die van een goede puzzel houden: Cryptex Puzzle Box

coejokno

Als de persoon van wie je het meest houdt, van een goede puzzel houdt, wil je misschien meer doen dan zijn geeky Valentijnsdagcadeau inpakken. In plaats daarvan kun je een geschenk pakken zoals de Cryptex Puzzle Box en er een verrassing in verstoppen.

Deze cryptex, beroemd gemaakt door de Da Vinci Code, is een cilinder die zes draaitafels bevat met ook 26 letters erop. als kleine binnenruimte. Om de cryptex te ontgrendelen en de verrassing binnen te krijgen, moet je liefde het juiste wachtwoord invoeren. Hoewel het standaardwachtwoord “Ik hou van jou” je kunt er alles van maken dat relevant is voor jou en je partner.

Het beste voor degenen die van een goede puzzel houden

Cryptex puzzeldoos

Geef je partner de kans om hun puzzeloplossende vaardigheden te gebruiken om een ​​verrassing te ontgrendelen.

Amazon

$ 29,99
 

Het is het beste om ze te laten weten “Ik kies jou&#8221 ;: Pokémon gepersonaliseerde fles

Kseniya Revta Store

Wil je degene van wie je houdt laten weten dat je hem of haar kiest? Aangezien je geen mensen in een Pokeball kunt stoppen, is de volgende beste optie om ze de gepersonaliseerde Pokémon-fles met een schattige boodschap te geven.

Hoewel deze fles klein is (hij past in de handpalm van je hand), kan het een impact hebben. Binnenin zie je een hangende Pokeball en rode en zilveren glitter. Wat betreft de buitenkant, het bevat ofwel de boodschap “I Choose You” of “Mijn beste vangst.” Voor Pokémon-fans die op zoek zijn naar een lief en romantisch cadeau, is deze gepersonaliseerde fles perfect.

Beste om ze te laten weten

Pokémon gepersonaliseerde fles

Herinner je liefde eraan dat je ze elke dag kiest met dit doordachte geschenk.

Amazon

$ 19,99