Samsung heeft een muziekvideo gemaakt voor de ringtone van de Galaxy S23

0
42
Samsung

De Galaxy S23 en S23 Ultra zijn gisteren officieel onthuld en bevatten een bijgewerkte versie van Samsung's langlopende beltoon. Deze keer heeft Samsung er een hele muziekvideo voor gemaakt.

Samsung heeft een nummer opgenomen genaamd “Over the Horizon” met elke (mainline) Galaxy-smartphone sinds het eerste model, die ook als ringtone-optie dient. Omdat het op sommige apparaten de standaard beltoon is, heb je waarschijnlijk al een versie van het nummer eerder gehoord, al was het maar omdat het in het openbaar op een vervormd volume knalde terwijl iemand een telefoontje niet beantwoordde.

Er zijn in de loop der jaren verschillende nieuwe arrangementen voor het nummer gemaakt — de versie gemaakt voor de Galaxy S6 in 2015 werd opgenomen door de Nashville String Machine, bijvoorbeeld — en de Galaxy S23 heeft nog een ander arrangement. De nieuwste iteratie is gemaakt door Yaeji, een zanger en dj die vooral bekend staat om het maken van housemuziek. Samsung zei: “Deze speelse versie roept de universele gevoelens van hoop en vreugde op en nodigt ons uit om ons voor te stellen en optimistisch te zijn over wat er aan de andere kant van de horizon is.”

Video afspelen

Samsung heeft zelfs een muziekvideo gemaakt voor de beltoon, waarin elementen van stop-motionanimatie en waterverfachtig artwork aan elkaar worden gekoppeld. Het is absoluut een coole creatie, zelfs als je niet veel interesse hebt in de telefoon.

Via: SamMobile

LEES VOLGENDE

    < li>› De nieuwe HP Pro x360 Fortis is een 2-in-1-laptop onder de $500
  • › Deze enorme gebogen ultrabrede monitor van LG kost vandaag $ 337
  • › Krijg pc-kracht met tablet-draagbaarheid in de Surface Pro 9 voor $ 200 korting
  • › Hoe u uw leeftijd kunt wijzigen op TikTok
  • › PSA: je kunt boeken en documenten e-mailen naar je Kindle
  • › Screen Record op iPhone