Samsung gjorde en musikvideo för Galaxy S23:s ringsignal

0
43
Samsung

Galaxy S23 och S23 Ultra avslöjades officiellt i går, och de inkluderar en uppdaterad version av Samsung’s långvarig ringsignal. Den här gången har Samsung gjort en hel musikvideo till den.

Samsung har inkluderat en låt som heter “Over the Horizon” med alla Galaxy-smarttelefoner (huvudlinje) sedan den första modellen, som också fungerar som ringsignal. Eftersom det har varit standardringsignalen på vissa enheter har du förmodligen hört en version av låten tidigare, även om den bara sprängde med förvrängd volym offentligt medan någon inte svarade på ett telefonsamtal.

Det har blivit flera nya arrangemang för låten genom åren — versionen som skapades för Galaxy S6 2015 spelades in av Nashville String Machine, till exempel — och Galaxy S23 har ännu ett arrangemang. Den senaste versionen skapades av Yaeji, en sångare och DJ som är mest känd för att skapa housemusik. Samsung sa, “den här lekfulla versionen väcker universella känslor av hopp och glädje, och uppmanar oss att föreställa oss och vara optimistiska om vad som finns på andra sidan horisonten.”

Spela upp video

Samsung skapade till och med en musikvideo för ringsignalen, som knöt samman delar av stop-motion-animation och akvarellliknande konstverk. Det är definitivt en cool skapelse, även om du inte har så mycket intresse för telefonen.

Via: SamMobile

LÄS NÄSTA

    < li>› Nya HP Pro x360 Fortis är en 2-i-1 bärbar dator under 500 $
  • › Denna enorma böjda ultravida bildskärm från LG kostar 337 $ idag
  • › Få PC-kraft med surfplattaportabilitet i Surface Pro 9 för $200 rabatt
  • › Så här ändrar du din ålder på TikTok
  • › PSA: Du kan e-posta böcker och dokument till din Kindle
  • › Hur man skärminspelning på iPhone