Grijp een NVIDIA Shield TV Pro tijdens deze zeldzame uitverkoop

0
34
Michael Crider/Review Geek

De almachtige NVIDIA Shield TV Pro is $20 korting bij Amazon, waardoor de prijs daalt tot een zeldzame $179. Dit is ons favoriete high-end streaming-apparaat, omdat het gebruikmaakt van 4K AI-opschaling om de kwaliteit van elke video te verbeteren en het ook dienst kan doen als Plex Media Server.

NVIDIA's Shield TV en TV Pro zelden in de uitverkoop gaan, zoals blijkt uit de prijsgeschiedenis van CamelCamelCamel. Hoewel de korting van vandaag niet enorm is, is het een van de beste deals die u kunt krijgen voor een NVIDIA Shield-apparaat, tenzij u even wilt wachten. Ik veronderstel.

De NVIDIA Shield TV Pro draait op Android TV en heeft toegang tot al je favoriete streaming-apps. Het is het perfecte apparaat voor een thuisbioscoop dankzij de ondersteuning voor 4K HDR-streaming en Dolby Atmos. En met zijn sterke poortselectie is de NVIDIA Shield TV Pro een perfecte metgezel voor lokale mediabestanden, cloudgames en zelfs sommige Android-games.

Natuurlijk gebruiken we de NVIDIA Shield TV Pro graag als een Plex-mediaserver. In wezen sluiten we een harde schijf vol films aan op NVIDIA Shield TV Pro, stellen we de Plex-software in en krijgen we de mogelijkheid om deze media naar elk apparaat te streamen (zelfs buitenshuis).

Ik moet er rekening mee houden dat de basismodel Shield TV-streamingstick van NVIDIA ook te koop is. Net als het Pro-model biedt het een hoogwaardige streamingervaring met 4K-opschaling en Dolby Atmos. Maar het heeft een veel kleinere poortselectie, het doet niet dienst als Plex Media Server en het kost veel minder geld.

NVIDIA SHIELD Android TV Streaming Player 4K

☆☆☆☆☆Koppelingspictogram Recensie lezen Volledige recensie van Geek

De NVIDIA Shield TV-stick levert hoogwaardige videoweergave met AI-opschaling en ondersteuning voor 4K HDR-inhoud. Het voert ook de Android TV-software uit, waardoor de deur naar al uw favoriete services wordt geopend.

Amazon

$129,99
$ 149,99 Bespaar 13%

Best Buy

$ 129,99
$ 149,99 Bespaar 13%

Beste Android TV-apparaat

NVIDIA SHIELD TV Pro 4K

Het NVIDIA Shield Android TV Pro is waarschijnlijk het meest geavanceerde, krachtige Android TV-apparaat dat u kunt kopen. Het kan alle video's schalen naar 4K in Dolby Vision en games spelen via GeForce Now.

Amazon

$179,99
$ 199,99 Bespaar 10%

Best Buy

$ 179,99
$ 199,99 Bespaar 10%