ChatGPT Plus-abonnement aangekondigd: kost $ 20 per maand

0
104

OpenAI heeft een nieuw abonnement gelanceerd voor zijn chatbot — ChatGPT Plus met extra functies en mogelijkheden. Het bedrijf heeft bevestigd dat het het gratis te gebruiken ChatGPT zal blijven aanbieden, en de nieuwe Plus-variant is bedoeld voor degenen die meer van ChatGPT willen.

Met een maandelijks abonnement van $ 20 is de ChatGPT Plus momenteel beperkt tot de VS en in de nabije toekomst zullen er meer landen worden toegevoegd. In de tussentijd zal OpenAI ook starten met het uitnodigen van de mensen die nu op de wachtlijst staan ​​voor het ChatGPT Plus programma. Volgens het bedrijf zal het nieuwe abonnement hen helpen om gratis toegang en beschikbaarheid van de ChatGPT voor zoveel mogelijk mensen te ondersteunen.

Kenmerken van ChatGPT Plus

Een ChatGPT Plus-gebruiker krijgt ook tijdens piekuren algemene toegang tot ChatGPT. Evenzo zullen ChatGPT Plus-gebruikers een snellere responstijd ervaren en krijgen ze ook voorrangstoegang tot de nieuwe functies en mogelijkheden. Deze functies zijn vergelijkbaar met de gelekte ChatGPT Pro en de ChatGPT Plus heeft ook een iets lagere prijs, nogmaals, in vergelijking met de eerder gelekte ChatGPT Pro-prijzen.

OpenAI heeft ook bevestigd dat het verschillende wijzigingen heeft aangebracht in de ChatGPT op basis van de feedback die het heeft ontvangen tijdens de onderzoekspreview. In de toekomst heeft OpenAI ook bevestigd dat het de ChatGPT API zal uitbrengen, waarmee bedrijven ChatGPT naadloos kunnen integreren in reeds bestaande apps en services. Terwijl ChatGPT momenteel geen concurrentie heeft, werken grote merken zoals Google en Baidu aan vergelijkbare diensten.

Subscriber Only StoriesAlles bekijken

De anti-wetenschapsbeweging is politiek, maar de geneeskunde heeft ook haar …

In de tribale dorpen van Jharkhand, een online marktplaats voor lokale producten

Voorstel van Moskou aan RBI: Russisch financieel bedrijf opzetten in India, zal niet…

2 jaar na de staatsgreep, de puinhoop van Myanmar — en de hoofdpijn van India Maandelijks plan om toegang te krijgen tot Budget Lees ook |Zomato grapt over ChatGPT niet geslaagd voor de test 'Wat moet ik eten?'. Netizens reageren met grappige antwoorden

Hoe abonneren op ChatGPT Plus?

Op dit moment is het ChatGPT Plus-abonnement alleen beschikbaar voor klanten op de Amerikaanse markt. U kunt het ChatGPT Plus Google Doc-formulier invullen om op de wachtlijst te komen en OpenAI zal mensen uitnodigen om zich te abonneren op de ChatGPT Plus-service.

© IE Online Media Services Pvt Ltd